Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Aplice

Aplice
Producator: Mullan lighting
Proiectată pentru a emana o lumină ambientală moale pe o zonă largă, aplica Darya oferă o notă contemporană și industrială spațiilor rezidențiale și comerciale. Această lumină rezistentă la intemperii este o soluție excelentă pentru holuri, coridoare și case de scări. Cu designul său cu profil redus..
1.668,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Aplica Galit are un abajur distinctiv de alamă, care ajută la reflectarea luminii în moduri interesante în jurul mediului instalat. De la suportul de perete și din spatele vasului de alamă vine un braț curbat care susține o sticlă rezistentă la umiditate și becul în fața vasului de alamă într-o pozi..
1.504,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Plăcută din punct de vedere estetic, aplica Leith este o modalitate excelentă de a adăuga stil casei tale. Această aplică glob arătă minunat dacă este instalată pe ambele părți ale oglinzii de baie pentru a oferi lumină difuză moale. Această aplică sferică va produce o lumină eficientă în toată baia..
1.766,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Marin este o aplică de baie simplă și modernă, cu un singur glob de sticlă de 15 cm. Proiecția generală a aplicei Marin este de 21cm. Suportul de perete are un manșon orizontal de alamă.  Globul este atașat de o galerie de alamă și formează un unghi drept pe acest manșon de alamă. Potrivit IP65..
1.504,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Proiectată pentru a emana o lumină ambientală moale pe o zonă largă, aplica Maris este o opțiune excelentă pentru a oferi băii un accent luminos. Această aplică este un plus excelent pentru orice foaier sau într-o baie. Ideală pentru a fi utilizată ca sursă principală de iluminat într-un interior cu..
1.469,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un design industrial simplist și clasic, aplica Mayim emană farmec de epocă. Abordarea minimalistă a becului expus  adaugă o notă subtilă dar elegantă oricărui spațiu. O sticlă în formă de lacrimă înconjoară becul cu tub LED în incinta sa etanșă, imitând forma clasică de lacrimă a unui bec E..
1.046,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Meri este o aplică dublă în stil industrial, potrivită pentru instalarea în băi și în majoritatea zonelor exterioare. Dispune de un suport de perete cu o singură cupolă din care ies două brațe, suspendând două lămpi etanșe IP65. Două protecții in formă de lacrimi din sticlă înconjoară becurile cu tu..
1.635,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Elegantă și sofisticată, aplica Michal creează o ambianță care dă un ton primitor oricărui interior clasic sau chiar industrial. Acestă aplică simetrică oferă o sursă de iluminare elegantă și simplă, perfectă pentru băi, grădini sau intrări. Concepută în formă de picătură de lacrimă, această aplică ..
1.599,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un aspect industrial, aplica Nerissa este o alegere îndrăzneață în orice casă. Această aplică rezistentă la intemperii, este o modalitate excelentă de a lumina o verandă, terase sau poate fi amplasată în fața ușii principale sau a garajului pentru a vă întâmpina cu căldură oaspeții. De asemenea, ..
1.831,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Proiectată pentru a oferi o iluminare ușoară, aplica Talise  este o alegere versatilă care poate funcționa într-o varietate de spații. Această aplică este rezistentă la intemperii și arată fantastic atunci când este așezată deasupra oglinzilor din baie oferind o strălucire caldă. Perfectă pentr..
1.569,90 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)