Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Becuri & accesorii

Becuri & accesorii
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: OranjDimensiuni: L. 16 cm x l. 16 cm x H. 32 cmGreutate: 0.25 kgMaterial: SticlăDimmabil: D..
441,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: OranjDimensiuni: L. 11 cm x l. 11 cm x H. 13 cmGreutate: 0.10 kgMaterial: SticlăDimmabil: N..
131,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: OranjDimensiuni: L. 20 cm x l. 20 cm x H. 28 cmGreutate: 0.36 kgMaterial: SticlăDimmabil: D..
367,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: GalbenDimensiuni: L. 16 cm x l. 16 cm x H. 25 cmGreutate: 0.22 kgMaterial: SticlăDimmabil: ..
298,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: GriDimensiuni: L. 12 cm x l. 12 cm x H. 28 cmGreutate: 0.20 kgMaterial: SticlăDimmabil: DaF..
436,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: LuminosDimensiuni: L. 5 cm x l. 5 cm x H. 10 cmGreutate: 0.01 kgMaterial: SticlăDimmabil: N..
36,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: LuminosDimensiuni: L. 4.5 cm x l.e 4.5 cm x H. 7 cmGreutate: 0.02 kgMaterial: SticlăDimmabi..
42,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: OranjDimensiuni: L. 14 cm x l. 14 cm x H. 17 cmGreutate: 0.63 kgMaterial: SticlăDimmabil: D..
263,90 Lei
Producator: Light & Living
Avem o sursă de lumină pentru fiecare lampă. De la LED-uri dintr-o gamă de dimensiuni diferite, până la becuri cu filament pentru lămpi deschise, pentru a crea o atmosferă confortabilă.Caracteristici:Culoare: OranjDimensiuni: L. 7 cm x l. 7 cm x H. 14 cmGreutate: 0.05 kgMaterial: SticlăDimmabil: NuF..
87,90 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)