Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Lumini suspendate

Producator: Mullan lighting
Lampa suspendată Beck este o lampă din sticlă holofan în formă de con. O lampă cu LED-uri de sticlă rezistentă la apă, care emană o lumină discretă. Aceasta seamană cu o lampă de epocă. Natura impermeabilă a acestei lămpi de baie permite instalarea acesteia în orice locație din baie. Lampa suspendat..
1.369,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un design sofisticat, lampa suspendată Darya oferă o notă contemporană și industrială spațiilor rezidențiale și comerciale. Această lampă suspendată este rezistentă la intemperii fiind perfectă pentru a lumina subtil sălile de așteptare sau insulele de bucătărie. Proiectat pentru a fi o piesă cen..
1.537,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Conceput pentru a crea un efect vizual extraordinar, lampa suspendată Leith va aduce o ambianță lină casei dumneavoastră. Această lampă cu pandantiv  glob este alegerea perfectă pentru a vă accentua baia sau spațiile de lucru, cum ar fi bucătăriile sau cămările. Forma sa inferioară deschisă per..
1.668,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Plăcută din punct de vedere estetic, lampa suspendată HALI este o modalitate excelentă de a crea lumină focalizată fără a ocupa spațiu. Acest corp de iluminat adaugă o strălucire elegantă oricărei intrări sau camere. Poate fi folosită și ca lumină de noptieră sau ca lumină de studiu. Concepută pentr..
1.239,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Lampa suspendată Isla este o lampă de baie simplă și elegantă, care are un abajur distinctiv și unghiular din alamă de 30cm. În interiorul acestui abajur distinct se află o sticlă în formă de lacrimă, care încadrează în siguranță un bec cu tub LED într-un cadru rezistent la umiditate. Se poate folos..
1.829,90 Lei
Lampă Suspendată KAIRI Sticlă Alamă Lustruită IP65
Cel mai vândut
Producator: Mullan lighting
Cu un design curat și simplu, lampa suspendată Kairi va aduce o lumină naturală în orice spațiu din casa ta. Această lumină suspendată este ideală pentru băi, vestiare sau orice altă zonă în care aveți nevoie de o sursă de lumină discretă, dar eficientă. Are un rating IP65, ceea ce înseamnă că are o..
1.504,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Lampa suspendată Lambeth pentru baie prezintă un abajur conic distinct suspendat de o curea de cauciuc nitril de la furtunuri de incendiu, de la Elvis & Kresse. Cu un rating IP65, lampa suspendată Lambeth este rezistentă la umezeală și poate fi instalată în siguranță în majoritatea locurilor în ..
2.549,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un design tradițional, lampa suspendată Maris poate completa decorul băii dumneavoastră oferind o sursă de lumină unică. Această lampă suspendată prismatică are o clasificare IP65, ceea ce înseamnă că are o rezistență puternică la apă și ar putea fi utilizată atât în ​​aer liber, cât și în băi. C..
1.406,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Perfectă pentru tematica industrială și steampunk. Lumina suspendată Nerissa creează o ambianță caldă în timp ce se amestecă cu ușurință în orice schemă de design interior. Această lumină suspendată rezistentă la intemperii este ideală pentru băi, vestiare sau orice altă zonă în care aveți nevoie de..
1.766,90 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)