Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Borcane & Rafturi condimente

Borcane & Rafturi condimente
Producator: Yamazaki
Aceste recipiente pentru condimente sunt foarte utile de a avea în bucătărie. Ușor de ales între cele două găuri de dimensiuni diferite, de asemenea pentru utilizarea la masă. Conține patru recipiente.Caracteristici:Greutate: 0.40 kgDimensiuni: Lungime 15.7 cm / Latime 4 cm ..
224,90 Lei
Producator: ALESSI
Proiectat de Ettore Sottsass, setul de condimente „5070” - ulei, oțet, sare și piper - a devenit, datorită calităților sale estetice și funcționale, un adevărat „stand industrial”. Vă permite să transportați patru condimente într-o singură mișcare; este robust până la punctul de a fi practic indestr..
746,90 Lei
Producator: ALESSI
Figurile de omuleți create de echipa King-Kong sunt un simbol și o icoană al designului lustruit ca oglinda, bazat pe utilizarea „codurilor afective”, încât sunt unul dintre cele mai citate exemple. „Omuleții în picioare” au apărut pe obiecte din cele mai îndepărtate colțuri ale tradiției Alessi, pr..
775,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Visele de a o urmări pe Alice în Țara Minunilor pentru a lua masa cu animale drăguțe este până la urmă o poveste a trecutului. Odată cu sosirea Paradei animalelor aveți acest set minunat de solnițe, o combinație de patru prieteni drăguți, care vor condimenta cu siguranță fiecare masă în timp ce imag..
192,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Inspirat de cele patru anotimpuri, aceste recipiente de condimente vă va decora masa cu gusturile primăverii, verii, toamnei și iernii. Să scuturăm condimentul și să ne bucurăm de mâncare!Caracteristici:Culoare: MulticolorDimensiuni: L. 24.3 cm x l. 7.5 cm x H. 7.2 cmGreutate: 0.36 kgFabricat în Tai..
192,90 Lei
Producator: ALESSI
Suportul 5079 este un stand pentru condimente, potrivit pentru recipientele din seria 5070 sau altele. Conceput și proiectat de Ettore Sottsass pentru industria hotelieră, ca seria 5070. De-a lungul anilor a devenit și un element pentru utilizare în casă. Stand pentru containere pentru condimente di..
602,90 Lei
Producator: Yamazaki
Acest suport de condimente simplu și elegant poate stoca o varietate de condimente sau uleiuri în bucătărie sau pe masă. Ușor de transportat și deplasat. Caracteristici:Greutate: 0.60 kgDimensiuni: Lungime 24 cm / Latime 10 cm / Inaltime 20 cmCuloare: AlbMater..
165,90 Lei
Producator: Yamazaki
Acest suport de condimente simplu și elegant poate stoca o varietate de condimente sau uleiuri în bucătărie sau pe masă. Ușor de transportat și deplasat. Caracteristici:Greutate: 0.54 kgDimensiuni: Lungime 21 cm / Latime 10 cm / Inaltime 18 cmCuloare: AlbMater..
154,90 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)