Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Cosuri Gunoi

Cosuri Gunoi
Producator: Qualy&Co
Această cafea uriașă vă va aminti cu siguranță să vă gestionați întreaga zi plină de task-uri, în timp ce vă mențineți biroul frumos și ordonat. Capacul rabatabil rotativ va ajuta la menținerea oricăror gunoaie de la birou și să prevină evadarea mirosurilor rele. Puteți așeza coșul de cafea ori..
92,90 Lei
Producator: Nordal
Găleată din plastic în interior cu mâner pentru eliminarea ușoară a gunoiului. Deschiderea ușoară a capacului cu pedală. Disponibil în 3 dimensiuni.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Diametru 30.00 cm x H. 46.00 cmGreutate: 2.20 kgMaterial: Foaie de fier cu acoperire cu pulbereF..
413,90 Lei
Producator: Nordal
Găleată din plastic în interior cu mâner pentru eliminarea ușoară a gunoiului. Deschiderea ușoară a capacului cu pedală. Disponibil în 3 dimensiuni.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Diametru 30.00 cm x H. 66.00 cmGreutate: 3.10 kgMaterial: Foaie de fier cu acoperire cu pulbereFabric..
548,90 Lei
Producator: Nordal
Găleată din plastic în interior cu mâner pentru eliminarea ușoară a gunoiului. Deschiderea ușoară a capacului cu pedală. Disponibil în 3 dimensiuni.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Diametru 22.00 cm x H. 29.00 cmGreutate: 1.00 kgMaterial: Foaie de fier cu acoperire cu pulbereF..
206,90 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)