Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Recipiente Unt

Recipiente Unt
Recipient Unt FINEST QUALITY Recipient Unt FINEST QUALITY
Cel mai vândut
Producator: Rivièra Maison
Aceast recipient din porțelan pentru unt este o plăcere vizuală. Capacul din lemn are loc pentru cuțitul de unt potrivit, astfel încât să îl ai întotdeauna la îndemână atunci când vrei să răspândești untul pe un sandwich. Mulțumită adânciturilor de pe părțile laterale ale cuțitului de unt, nu este n..
200,90 Lei
Producator: ALESSI
Limbajul formal personal al lui Graves combină idei preluate din tradiția europeană, Art Deco, Pop Art american și amintiri ale culturilor precolombiene. Designerul american are, de asemenea, o capacitate de a încânta publicul larg, ca puțini alții din catalogul Alessi. Vas pentru unt din oțel inoxi..
631,90 Lei
Recipient Unt Sticlă Transparent Recipient Unt Sticlă Transparent
Cel mai vândut
Producator: J-LINE
Pasiunea noastră pentru interioare nu are limite. De la începutul anului 1978, am căutat întotdeauna cele mai noi tendințe și evoluții din întreaga lume. Datorită pasiunii noastre pentru decorațiuni și accesorii pentru interior, J-line de Jolipa este cel mai mare furnizor de echipamente de interior ..
28,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Recipientul pentru unt Sweet Love este unul dintre preferatele noastre și, prin urmare, aparține selecției RM Loves. Este realizat din porțelan alb în formă de inimă, cu cuvintele „Sweet Love” scrise cu litere de culoare închisă pe capac.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 13 cm x l. 12 cm x H..
90,90 Lei
Producator: Yamazaki
De peste 100 de ani, Yamazaki aduce idei inspirate articolelor obișnuite de uz casnic. Cu accent pe organizare, stocare și economisire de spațiu, toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi cât mai inteligente și simple. Conduși de un sentiment de curiozitate și creativitate, credem că bunuri..
125,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)