Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Ustensile Gatit

Ustensile Gatit
Producator: ALESSI
Furculișa pentru carne Brigata este un instrument la îndemână pe care o puteți folosi la gătit alimente precum carne sau friptură, poate fi utilă și pentru scoaterea lor din oală și pentru a le menține ferme la tăiere. Datorită designului elegant, furculița este perfectă și pentru servirea cărnii di..
148,90 Lei
Producator: ALESSI
Versatilă și practică de utilizat, lingura de bucătărie Brigata poate fi folosită pentru a gusta alimentele în timpul preparării, a amesteca și a amalgama dar și pentru a pune mâncarea pe platouri sau chiar pentru a servi la masă. Lingura de bucătărie din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare..
148,90 Lei
Producator: ALESSI
Datorită formei sale elegante și  aspectului neted, polonicul din seria Brigata este ideal nu numai pentru prepararea mâncării în bucătărie, ci și pentru servire pe masă a supelor sau a pastelor în bulion. Polonicul de bucătărie din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiu..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Polonic din nailon și inox CRISTEL este un polonic mare pentru servirea supei. Practic și la îndemână, polonicul este perfect în bucătărie!Caracteristici:Culoare: Argintiu - NegruDimensiuni: Diametru 9 cm x L. 33 cm x H. 9.5 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Nailon, oțel inoxidabil 18/10Pentru utilizare ..
107,90 Lei
Producator: Cristel
Polonic din inox CRISTEL este un polonic mare pentru servirea supei. Practic și la îndemână, polonicul este perfect în bucătărie!Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 9 cm x L. 34 cm x H. 7 cmGreutate: 0.22 kgMaterial: Oțel inoxidabil 18/10Corp inoxidabil 18/10 lustruitMâner inoxidabi..
159,90 Lei
Producator: ALESSI
Ușoară și la îndemână, spatula de bucătărie Brigata este ideală pentru a întoarce mâncarea în timp ce o gătiți și a le scoate din oală când sunt gata pentru servit. Sppatulă din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 7.3 cm x l. 5.8 cm x H. 35.7 cmMaterial: Oțel inoxida..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Practic și la îndemână, spatula de la POC este perfectă în bucătărie pentru a scoate alimentele gătite din ulei. Designul special al spatulei face posibilă utilizarea acesteia la masă pentru a servi anumite feluri de mâncare. Spatulă din nailon și oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare: Argint..
119,90 Lei
Producator: Cristel
Spatulă de servit Panoply CRISTEL, oțel inoxidabil periat. Utilizări multiple. Ideal pentru servirea lasagnei. Practic și la îndemână, spatula de servit de la CRISTEL este perfectă în bucătărie!Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 25 cm x H. 8 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Oțel inoxidabil 1..
142,90 Lei
Producator: Cristel
Spatulă înclinată CRISTEL. Obțineți cu succes glazuri și acoperiri pentru prăjituri.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 37 cm x l. 6.2 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Oțel inoxidabilOțel inoxidabil lustruitMâner din oțel inoxidabil periatPoate fi agățat pe rafturile PanoplySigur la mașina de..
142,90 Lei
Producator: ALESSI
Practic și la îndemână, spumiera Brigata este perfectă în bucătărie pentru a scoate alimentele gătite din apă sau ulei. Designul special al spumierei face posibilă utilizarea acesteia la masă pentru a servi anumite feluri de mâncare, cum ar fi paste scurte. Spumieră din oțel inoxidabil 18/10.Caracte..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Practic și la îndemână, spumiera de la POC este perfectă în bucătărie pentru a scoate alimentele gătite din apă sau ulei. Designul special al spumierei face posibilă utilizarea acesteia la masă pentru a servi anumite feluri de mâncare, cum ar fi paste scurte. Spumieră din nailon și oțel inoxidabil 1..
102,90 Lei
Producator: Cristel
Tel clasic CRYSTAL. Pentru amestecuri ușoare de clătite și vafe, sosuri de emulsie, bateți albușurile de ou sau frișcă.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 22 cm x l. 5 cmGreutate: 0.06 kgMaterial: Oțel inoxidabilSârmă din oțel inoxidabilMâner din oțel inoxidabil periatPoate fi agățat..
84,90 Lei
Producator: Cristel
Tel plat de la CRISTEL. Pentru a amesteca cantități mici sau pentru a amesteca ușor ingredientele pentru un preparat delicat. Ideal pentru a bate ouă.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 28 cm x l. 5.5 cmGreutate: 0.09 kgMaterial: Oțel inoxidabilSârmă din oțel inoxidabilMâner din oțel inox..
102,90 Lei
Producator: Cristel
Tel spirală de la CRISTEL. Ideal pentru containere înalte și înguste. Telul spirală este excelent pentru baterea albușurilor.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 25.5 cm x l. 5 cmGreutate: 0.09 kgMaterial: Oțel inoxidabilMâner din oțel inoxidabil periatPoate fi agățat pe rafturile PanoplyS..
113,90 Lei
Producator: Cristel
Zdrobitor de cartofi CRISTEL. Pentru piure de cartofi, morcovi, cartofi dulci etc. Gulerul din partea de jos a mânerului permite utilizarea cantității corecte de forță fără risc de alunecare.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 29 cm x l. 7 cmGreutate: 0.19 kgMaterial: Oțel inoxidabilSupor..
182,90 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)