Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Ustensile Masurare

Ustensile Masurare
Producator: Fiorira un giardino
Sticla borosilicată este un material special potrivit pentru uz alimentar. Poate fi depozitat în congelator, spălat în mașina de spălat, folosit pentru a găti mâncarea în cuptorul tradițional, precum și în cuptorul cu microunde.Caracteristici:Culoare: TransparentDimensiuni: Diametru 8.0 cm..
57,90 Lei
Producator: Nordal
Un recipient practic de măsurat cu mâner pentru 1 litru. Este sigur în cuptorul cu microunde și în mașina de spălat vase.Caracteristici:Culoare TransparentDimensiuni: Diametru 11 cm / Inaltime 13 cmGreutate: 0.26 kgMaterial: SticlăFabricat în DanemarcaNOTA : In cazul in care acest pro..
109,90 Lei
Producator: Nordal
Un recipient de măsurare din sticlă cu imprimeu negru pentru a arăta dl/ml. Recipientul de măsurare este sigur pentru alimente și potrivit pentru cuptorul cu microunde și cuptor. Compatibil cu mașina de spălat vase.Caracteristici:Culoare: TransparentDimensiuni: Diametru 16 cm x H. 11 ..
102,90 Lei
Producator: Nordal
Un recipient de măsurare din sticlă cu imprimeu negru pentru a arăta dl/ml. Recipientul de măsurare este sigur pentru alimente și potrivit pentru cuptorul cu microunde și cuptor. Compatibil cu mașina de spălat vase.Caracteristici:Culare: TransparentDimensiuni: Diametru 13 cm x H. 9&nb..
82,90 Lei
Producator: Pebbly
Recipientul de măsurare este un instrument util pentru dozarea precisă a cantităților de ingrediente pe care doriți să le utilizați în preparatele dumneavoastră. Acesta are gradări clare și colorate pentru o citire ușoară. Sunt enumerate patru tipuri de gradații: zahărul, făina și orezul sunt gradat..
110,90 Lei
Producator: Pebbly
Descoperiți recipientul de precizie Pebbly Glass! Sticla de măsurare de precizie Pebbly are o bază de silicon antiderapantă de protecție și detașabilă pentru curățarea sau citirea unor mici graduări. Compus din sticlă borosilicată, este sigur în cuptorul cu microunde, frigider și chiar la congelator..
59,90 Lei
Producator: Yamazaki
De peste 100 de ani, Yamazaki aduce idei inspirate articolelor obișnuite de uz casnic. Cu accent pe organizare, stocare și economisire de spațiu, toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi cât mai inteligente și simple. Conduși de un sentiment de curiozitate și creativitate, credem că bunuri..
62,90 Lei
Producator: Chic Antique
Un set frumos de 4 linguri de măsurare din oțel inoxidabil, acoperire cu titan. Pentru a păstra finisajul frumos al produsului, vă sfătuim să vă spălați manual.Caracteristici:Culoare: AlamăDimensiuni: Lungime: 16 cm / Diametru 8.5 cmMaterial: Oțel inoxidabil, titan1 lingură = 15 ml1 linguriță =..
77,90 Lei
Producator: Chic Antique
Un set frumos de 4 cupe de măsurare din oțel inoxidabil, acoperire cu titan. Pentru a păstra finisajul frumos al produsului, vă sfătuim să vă spălați manual.Caracteristici:Culoare: AlamăDimensiuni:  Inaltime 4.5 cm / Lungime: 16 cm / Diametru 9 cmMaterial: Oțel inoxidabil, titan1..
182,90 Lei
Producator: Fiorira un giardino
Sticla gradată de măsurare are un design clasic cu un volum de 700 ml. Are gradație în ml și dl.Caracteristici:Culoare: TransparentDimensiuni: L. 8 cm x l. 25 cm  Volum: 700 mlMaterial: SticlăFabricat în ItaliaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla in stoc, timpul de liv..
92,90 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)