Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Razatori

Razatori
Răzătoare + Recipient PARMENIDE Negru Răzătoare + Recipient PARMENIDE Negru
Cel mai vândut
Producator: ALESSI
Această răzătoare este completarea perfectă pentru bucătăria dvs. Răzătoarea Parmenide, proiectată de Alejandro Ruiz, combină două produse de bucătărie într-unul singur și este atât o răzătoare, cât și un suport pentru brânză. Acest mic recipient încântător este incredibil și la îndemână atunci când..
99,90 Lei
Producator: Nordal
O răzătoare practică din lemn de frasin și oțel inoxidabil pentru cașcaval, morcovi etc. Are un spațiu pentru colectarea alimentelor rase. Se recomandă spălarea manuală. O parte dintr-o colecție de produse din lemn de frasin negru pentru bucătărie.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: L. 15 cm x ..
165,90 Lei
Răzătoare CHEESE PLEASE Răzătoare CHEESE PLEASE
Cel mai vândut
Producator: ALESSI
O răzătoare a cărui nume este un joc de cuvinte,  în formă de clopoțel se numește „Cheese please” și este proiectată de Lorenza Bozzoli și Gabriele Chiave. Forma sa atrăgătoare și evocatoare de clopot se dovedește, de asemenea, a fi cel mai bun mod de a interpreta aspectul său funcțional. „Chee..
292,90 Lei
Producator: ALESSI
Această răzătoare este completarea perfectă pentru bucătăria ta. „Forma” este o răzătoare concepută să se modeleze în forma palmei tale, făcând-o ușoară și plăcută de ținut. O formă organică inspirată de pietricele netezite de apă și vânt, acoperite din oțel inoxidabil printr-un proces complex de fa..
292,90 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)