Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Solnite

Solnite
Producator: ALESSI
Designul lui Jasper Morrison este redolent cu ceea ce am putea numi minimalismul cultivat, cu aspectul său simplu, de rezervă, care evocă forme arhetipale, sugerând lunga istorie a evoluției obiectelor. Această râșniță pentru piper din rășină termoplastică este completarea perfectă pentru bucătăria ..
309,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Nu vă faceți griji, nu găsiți spini pe acest cactus. Dar multă aromă. Răsuciți Cactusul Tasty pentru a vă face masa mai gustoasă cu piper sau sare proaspăt măcinate. Instrucțiuni: 1. Întoarceți cactusul în sens invers acelor de ceasornic pentru a deschide și umple cu grăunțe de piper sau sare de pia..
108,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Temperatura în creștere face ca coralii să devină albi, ceea ce la rândul său afectează și alte vieți marine. Lăsați acești doi corali să  vă servească sare și piper, precum și un memento ușor de a trăi mai prietenos cu mediul.Caracteristici:Culoare: Ab - Roșu - TransparentDimensiuni: L. 1..
94,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Acest urși frați au o mare responsabilitate. Ei sunt paznicii sării și piperului. Acești doi frați vor fi întotdeauna gata să facă fiecare masă mai delicioasă pentru tine și familia ta. Ursul brun este protectorul piperului, iar ursul polar al sării. Instrucțiuni: Ursul polar este pentru sare. Doar ..
124,90 Lei
Producator: Nordal
Un set de solnițe sare și piper, în recipiente de sticlă cristal pentru a conferi mesei dumneavoastră puțină eleganță.Caracteristici:Culoare: TransparentDimensiuni: l. 5 cm x H. 5 cmGreutate: 0.54 kgMaterial: Sticlă, metalFabricat în DanemarcaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla in s..
155,90 Lei
Producator: ALESSI
Crearea de noi configurații jucăușe tipice desenelor lui Stefano Giovannoni. Este direct influențat de spiritul F.F.F. (Family Follows Fiction) metaproiect, care, începând din anii 1990, a explorat procesul de creare a obiectelor urmat de copii și de culturile primitive. Aceast set de sare și piper ..
184,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)