Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Suporturi Oale & Cratite

Suporturi Oale & Cratite
Producator: AnticLine
Cu accesoriile noastre pentru acasă puteți creea o atmosferă potrivită personalității dumneavoastră. Cu opțiunea noastră largă de accesorii pentru casă veți putea pune în evidență casa dvs. în întregime așa cum doriți.Caracteristici:Culoare: Alb AntichizatDimensiuni: L. 50 cm x l. 36 cm x H. 13 cm&n..
478,90 Lei
Producator: J-LINE
Pasiunea noastră pentru interioare nu are limite. De la începutul anului 1978, am căutat întotdeauna cele mai noi tendințe și evoluții din întreaga lume. Datorită pasiunii noastre pentru decorațiuni și accesorii pentru interior, J-line de Jolipa este cel mai mare furnizor de echipamente de interior ..
789,90 Lei
Producator: AnticLine
Cu accesoriile noastre pentru acasă puteți creea o atmosferă potrivită personalității dumneavoastră. Cu opțiunea noastră largă de accesorii pentru casă veți putea pune în evidență casa dvs. în întregime așa cum doriți.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: L. 50 cm x l. 36 cm x H. 13 cmMaterial: F..
472,90 Lei
Producator: AnticLine
Cu accesoriile noastre pentru acasă puteți creea o atmosferă potrivită personalității dumneavoastră. Cu opțiunea noastră largă de accesorii pentru casă veți putea pune în evidență casa dvs. în întregime așa cum doriți.Caracteristici:Culoare: Argintiu AntichizatDimensiuni: Diametru 70.5 cm x l. 6 cm ..
653,90 Lei
Producator: AnticLine
Cu accesoriile noastre pentru acasă puteți creea o atmosferă potrivită personalității dumneavoastră. Cu opțiunea noastră largă de accesorii pentru casă veți putea pune în evidență casa dvs. în întregime așa cum doriți.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: L. 83 cm x l. 47 cm x H. 100 cmMaterial: ..
725,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)