Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Covoare exterior

Covoare exterior
Producator: Bazar Bizar
Covorul nostru dreptunghiular cu fringed realizat cu rafie, sisal și palmierare o culoare naturală. Va da textură și catifelare unei podele dure. În mod natural rezistent, este ideal pentru bucătărie, spațiul de locuit sau terasa acoperită.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 180 cm x l. 24..
4.536,90 Lei
Producator: Bazar Bizar
Covorul nostru cu franjuri este realizat din rafie, sisal și palmier, având o culoare naturală. Va da textură și moale unei podele dure. În mod natural rezistent, este ideal pentru bucătărie, spațiul de locuit sau terasa acoperită.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: Diametru 100 cmMaterial: R..
1.071,90 Lei
Producator: Light & Living
Covorul nostru IRBI realizat din iută are culoarea naturală, și conferă o textură catifelată unei pardoseli dure. În mod natural rezistent, este ideal pentru bucătărie, spațiul de locuit sau terasa acoperită.Caracteristici:Culoare: Alb - Natural - MaroDimensiuni: L. 120 cm x l. 120 cm x H. 0.5 cmGre..
477,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un covor robust din iută conferă caracterului propriu oricărei încăperi dintr-o casă. Ecologic, robust, dar, cu mobilierul corect, va fi total în armonie cu celelalte piese.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 200 cm x l. 300 cmGreutate: 17.0 kgMaterial: IutăCurățare: Cârpă uscatăFabricat î..
2.753,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Iuta înlocuiește din ce în ce mai mult bumbacul, deoarece este un produs durabil. O idee minunată pentru a plasa covorul afară vara. Structura frivolată oarecum aspră conferă covorului un aspect robustCaracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 60 cm x l. 90 cmGreutate: 2.5 kgMaterial: IutăCurățar..
343,90 Lei
Producator: J-LINE
Caracteristici:Pasiunea noastră pentru interioare nu are limite. De la începutul anului 1978, am căutat întotdeauna cele mai noi tendințe și evoluții din întreaga lume. Datorită pasiunii noastre pentru decorațiuni și accesorii pentru interior, J-line de Jolipa este cel mai mare furnizor de echipamen..
1.411,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Datorită culorilor sale naturale, covorul pătrat Rocat se potrivește în orice interior. Împletiturile de bumbac sunt așezate în benzi una lângă cealaltă, iar pătratele albe și maronii creează un efect spațial.Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: L. 200 cm x l. 300 cmGreutate: 5.0 kgMater..
2.753,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Datorită culorilor sale naturale, covorul pătrat Rocat se potrivește în orice interior. Împletiturile de bumbac sunt așezate în benzi una lângă cealaltă, iar pătratele albe și maronii creează un efect spațial.Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: L. 140 cm x l. 240 cmGreutate: 8.0 kgMater..
1.603,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Covorul rotund Rocat în nuanță naturală este realizat din iută împletită și bumbac cusut. Iuta este maro, iar bumbacul alb. Banda albă din covor conferă covorului un aspect proaspăt și modern. Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: Diametru 160 cmGreutate: 5.0 kgMaterial: Iută, Bumbac..
1.028,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Covorul rotund Rocat are o nuanță naturală și este realizat din iută împletită și bumbac cusut. Iuta este maro, iar bumbacul alb. Banda albă din covor conferă covorului un aspect proaspăt și modern. Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: Diametru 60 cmGreutate: 0.8 kgMaterial: Iută, B..
171,90 Lei
Producator: Bazar Bizar
Covorul nostru circular SEAGRASS este , fabricat din rafie, sisal și palmier, având o culoare naturală, conferind textură și catifelare unei pardoseli dure. În mod natural rezistent, este ideal pentru bucătăria, spațiul de locuit sau terasa acoperită.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: Diamet..
961,90 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)