Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Hartie

Hartie
Producator: KOZIEL
Descoperiți tapetul "memo-deco": o uniune unică între un tapet trompe-l'oeil și o tablă de șters. De la traiul modern la spațiile de lucru, zidurile devin acum o suprafață de expresie și informație artistică. Desenați, scrieți, decorați, provocați, seduceți, dramatizați: tapetul ștergător vă va ajut..
219,99 Lei
Producator: KOZIEL
Descoperiți combinația de succes dintre tapet și tabla neagră. Acum, uimitoarele noastre cărămizi negre, mate ultra-deco, afișează cu mândrie mesajele, cuvintele tale dulci și ilustrațiile tale ... cu creta! O creație contemporană care dă un pic peste nas vechilor table negre pe care ne-a plăcut să ..
255,90 Lei
Producator: KOZIEL
O creație magnifică de tapet care înfățișează o gravură veche, atemporală elegantă. Dezvăluită într-o lucrare veche și nobilă, această creație Koziel reproduce elegant fațada unei clădiri din epoca marelui Haussmann. Liniile de argint evidențiază o suprafață neagră mată, producând un decor atipic de..
209,99 Lei
Producator: KOZIEL
Un magnific tapet trompe-l'œil care ilustrează obloanele vechi din stejar cu dungi. Creația se bazează pe o imagine de înaltă definiție a obloanelor reale la un magazin de antichități. Cachetul acestei creații excepționale, împreună cu realismul său uimitor creează un efect minunat decorativ. Fibrel..
255,90 Lei
Producator: KOZIEL
O creație de tapet trompe-l'oeil ce prezintă piese mari dintr-un puzzle acoperit cu o țesătură de iută bej.  Se livrează în role de 10 m lungime și 53 cm lățime.  Se repetă modelul: 53 cm.  Datorită calității nețesute, este rapid și ușor de montat! Tapetul nostru trompe-l'oeil es..
255,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)