Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Sculpturi

Sculpturi
Producator: Adriani & Rossi
Barcă mică din ceramică glazurată. Barca din ceramică este un decor unic pentru casa dvs., o piesă frumoasă pentru a crea un colț romantic și relaxant sau pentru a vă inspira navigații imaginare exotice!Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 32 cm x H. 20 cmMaterial: CeramicăFabricat în Ital..
354,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Barcă mică din ceramică glazurată. Barca din ceramică este un decor unic pentru casa dvs., o piesă frumoasă pentru a crea un colț romantic și relaxant sau pentru a vă inspira navigații imaginare exotice!Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: L. 32 cm x H. 20 cm Material: CeramicăFabricat..
354,90 Lei
Barcă Ceramică Decorativă Negru - Auriu Barcă Ceramică Decorativă Negru - Auriu
Cel mai vândut
Producator: Adriani & Rossi
Barcă mică din ceramică glazurată. Barca din ceramică este un decor unic pentru casa dvs., o piesă frumoasă pentru a crea un colț romantic și relaxant sau pentru a vă inspira navigații imaginare exotice!Caracteristici:Culoare: Negru - Auriu Dimensiuni: L. 32 cm x H. 20 cmMaterial: Ceramică..
327,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Corn din ceramică lăcuit mat. Cornul din ceramică este un decor unic pentru casa dvs., este o completare extraordinară pentru îmbunătățirea ambianței, dar și menținerea simultană a echilibrului și armoniei oricărei camere a casei.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 10 cm x H. 40 cmMa..
601,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Corn din ceramică lăcuit mat. Cornul din ceramică este un decor unic pentru casa dvs., este o completare extraordinară pentru îmbunătățirea ambianței, dar și menținerea simultană a echilibrului și armoniei oricărei camere a casei.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: L. 10 cm x H. 40 cm..
601,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Sporiți atracția casei dvs. cu acest bust din ceramică de cap de cal. Este un simbol al pasiunii, impulsului și libertății care se va potrivi bine în diferite medii. Sculptură ceramică mată.Caracteristici:Culoare:  Alb MatDimensiuni: L. 38 cm x l. 25 cm x H. 42 cm Material: CeramicăFa..
1.340,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Adăugați o notă fantastică la decorul casei dvs. cu această sculptură în formă de cireașă. Această sculptură cu un design superb de cireașă va aduce un aspect proaspăt în casa dvs.! Sculptură în formă de cireașă singură în ceramică și cu suport metalic.Caracteristici:Culoare: BordoDimensiuni: D..
1.504,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Adăugați o notă fantastică la decorul casei dvs. cu această sculptură în formă de cireașă. Această sculptură cu un design superb de cireașă va aduce un aspect proaspăt în casa dvs.! Sculptură în formă de cireașă singură în ceramică și cu suport metalic.Caracteristici:Culoare: RoșuDimensiuni: Di..
1.504,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Sculptura Chiave, sub formă de cheie muzicală. Nuanțele de vișiniu și albastru fac ca această sculptură să adauge un accent deosebit camerei dvs. de zi, sufrageriei sau oriunde doriți! Sculptură din sticlă suflată cu nuanțe de albastru-vișiniu.Caracteristici:Culoare:  Albastru - VișiniuDim..
478,90 Lei
Producator: Nordal
Sculptura decorativă HOGA este realizată din rășină și vopsea neagră. Utilizați sculptura ca parte a decorațiunilor dvs. în dulapuri sau expuse pe acestea. Sculptura HOGA este disponibilă și într-o dimensiune mai mică.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Adâncime 25 cm x l. 18&nbs..
310,90 Lei
Producator: Nordal
Sculptura decorativă HOGA este realizată din rășină și vopsea neagră. Utilizați sculptura ca parte a decorațiunilor dvs. în dulapuri sau expuse pe acestea. Sculptura HOGA este disponibilă și într-o dimensiune mai mică.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Diametru 12.5 cm x Adâncime 14 cm x ..
247,90 Lei
Producator: Nordal
Standul deco ROSALA este realizat din rășină cu aspect de piatră. Standul este realizat din rășină cu aspect de piatră negră.  Folosiți-l ca decor în dulapul dvs. preferat pentru un aspect personal.Caracteristici:Culoare:  Alb - NegruDimensiuni: Adâncime 12 cm x l. 22 cm x H..
662,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Inspirată clar din fabula „Prințul broască”, această sculptură exclusivă va accentua orice interior modern cu o atracție încântătoare. Corpul ceramic este redat în detalii minuscule care îmbunătățesc anatomia broaștei și este însuflețit de o coroană strălucitoare cu nuanțe de platină care îmbunătățe..
751,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Sculptura Ricciolo, sub formă de bucle. Nuanțele de vișiniu și albastru fac ca această sculptură să adauge un accent deosebit camerei dvs. de zi, sufrageriei sau oriunde doriți! Sculptură din sticlă suflată cu nuanțe de albastru-vișiniu.Caracteristici:Culoare:  Albastru - VioletDimensiuni:..
300,90 Lei
Producator: Adriani & Rossi
Sculptura Ricciolo, sub formă de spirală. Nuanțele de vișiniu și albastru fac ca această sculptură să adauge un accent deosebit camerei dvs. de zi, sufrageriei sau oriunde doriți! Sculptură din sticlă suflată cu nuanțe de albastru-vișiniu.Caracteristici:Culoare: Violet - AlbastruDimensiuni: L. ..
300,90 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)