Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Termometre

Termometre
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: NegruDimens..
79,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: CremDimensi..
56,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 8 cm x H. 23.7 cmMaterial: Fier emailatFabricat în Fran..
70,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: RoșuDimensi..
348,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: AlbastruDim..
107,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: MixDimensiu..
75,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiu..
338,90 Lei
Producator: AnticLine
Termometrele nu sunt doar funcționale și utile, ci și un plus frumos pentru decorul casei dumneavoastră. Găsiți diverse stiluri și opțiuni, care vă ajută să vă aduceți propria atingere personală în casă. Acest termometru are gradații în grade Celsius și Fahrenheit.Caracteristici:Culoare: GalbenDimen..
390,90 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)