Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Zona servit masa

Zona servit masa
Producator: Rivièra Maison
O masă lungă, din lemn de tec pentru exterior, la care toată lumea se poate așeza pentru acele mâncăruri delicioase de vară. Cu familia, cu prietenii, gasiți-vă un loc și luați masa împreună. Realizate manual de către meșteri pasionați de prelucrarea lemnului. Cu picioare din oțel, stă ferm. Masa po..
15.518,90 Lei
Producator: J-LINE
Vrei un dulap rustic în camera de zi? Scaune la modă pentru bucătărie? Dulapuri de depozitare utile pentru biroul tău? Un raft de carți sau o masă de cafea? Avem tot mobilierul pentru a crește calitatea interiorului tău.Caracteristici:Culoare: Alb patinat Dimensiuni: L. 200 cm x l. 100&nbs..
6.875,90 Lei
Producator: Bazar Bizar
Faceți-vă sala de mese unică cu masa noastră Tulum, în stil boho sau creați un spațiu de luat masa în aer liber. Îți va plăcea să ai această piesă acasă.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 80 cm x l. 80 cm x H. 78 cmAfară: Spații acoperiteMaterial: Lemn de tecFabricat î..
2.171,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un scaun confortabil care vă este întotdeauna la îndemână în exterior. Folosiți-l pentru a lua masa sau pentru a vă juca un joc împreună. Ați prefera să aveți un hobby acolo? Desigur ca puteți. Scaunul este lucrat manual și se observă la spătarul și bază, întinse meticulos. Cadrul și picioarele sunt..
2.178,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Acest scaun a fost confecționat din tec și frânghie, tăiate cu multă atenție. Scaunul și spătarul sunt împletite de mână, ceea ce dovedește că nimic nu bate meșteșugul. Acesta este un scaun pentru exterior, indiferent cât de mare sau mic ar fi acel loc.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L.&n..
2.523,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Zilele se fac mai lungi, soarele de vară radiază călduros și toată lumea devine puțin mai fericită. Este timpul de a pune scaunele de exterior pe terasă, în grădină sau pe balcon. Acest scaun este confecționat în mod tradițional din tec, tăiat cu foarte multă atenție. Cadrul și picioarele sunt din a..
2.523,90 Lei
Producator: Bazar Bizar
Asigurați-vă că aveți o sală de mese unică cu scaunul Tulum, în stil boho sau  creați un spațiu de luat masa în aer liber cu un set de scaune Tulum. Vă va plăcea să aveți această piesă acasă.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 50 cm x l. 45 cm x H. 95 cmMaterial: L..
928,90 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)