Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Cafea & Ceai

Cafea & Ceai
Producator: ALESSI
„Cha” este cuvântul japonez pentru ceai, acesta este un ceainic din oțel inoxidabil cu un finisaj lucios și are o bază din oțel magnetic pentru utilizare pe toate sursele de căldură. Cha este echipat cu un filtru de infuzie detașabil și un filtru intern suplimentar poziționat la înălțimea canalului ..
775,90 Lei
Producator: ALESSI
Il conico este derivatul arhitectural creat de Aldo Rossi: realizat din oțel inoxidabil, este transformarea desenelor sale geometrice într-un obiect de bucătărie, care a devenit curând o icoană a designului.  Baza din oțel magnetic este potrivită pentru plita cu inducție.Caracteristici:Cul..
1.035,90 Lei
Producator: Cristel
Ceainic din oțel inoxidabil 18/10 cu fluier și mâner din bakelită. Selectat de CRISTEL. Capac ceainic cu fluier. Ceainicul Neptune este umplut prin partea superioară prin capacul său detașabil.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 14 cm x L. 23 cm x l. 19 x H. 22.5 cmVolum: 1.9 l..
343,90 Lei
Ceainic NEPTUNE Negru
Cel mai vândut
Producator: Cristel
Ceainic din oțel inoxidabil 18/10 cu fluier și mâner din bakelită. Selectat de CRISTEL. Capac ceainic cu fluier. Ceainicul Neptune este umplut prin partea superioară prin capacul său detașabil.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Diametru 14 cm x L. 23 cm x l. 19 x H. 22.5 cmVolum: 1.9 lGre..
343,90 Lei
Producator: Cristel
Ceainic din oțel inoxidabil 18/10 cu fluier și mâner din bakelită. Selectat de CRISTEL. Capac ceainic cu fluier. Ceainicul Neptune este umplut prin partea superioară prin capacul său detașabil.Caracteristici:Culoare: RoșuDimensiuni: Diametru 14 cm x L. 23 cm x l. 19 x H. 22.5 cmVolum: 1.9 lGreu..
343,90 Lei
Producator: Cristel
Ceainic din oțel inoxidabil 18/10 lustruit cu mâner de tijă. Selectat de CRISTEL. Capac ceainic. Modelul mic (B125l) este umplut doar prin dopul de fluierat. Modelul mare (B230l) are și un capac în partea superioară.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 17 cm x L. 17 cm x H. 17.5 cmVo..
257,90 Lei
Producator: ALESSI
Adăugați o notă geometrică la prepararea ceaiului dumneavoasrtă cu ceainicul Alessi Ottagonale. Liniile ascuțite ale ceainicului din oțel inoxidabil sunt completate de un mâner și un buton negru din bakelită, care, de asemenea, își echilibrează finisajul strălucitor. Parte a serviciului de ceai și c..
690,90 Lei
Producator: ALESSI
Wiel Arets și-a combinat toată creativitatea pentru a proiecta un fierbător electric Hot it A di Alessi, elegant, cu o capacitate de 80 cl. Este fabricat din oțel inoxidabil 18/10, un material care garantează o durabilitate excelentă și o calitate impecabilă. Dincolo de aceste caracteristici, oțelul..
740,90 Lei
Producator: ALESSI
Proiectat de Michele De Lucchi, fierbătorul Plissé combină aspectele funcționale cu un design din plastic și fascinant care dezvăluie fundalul arhitectural al creatorului, precum și pasiunea sa pentru artizanat și pentru sculptură. Ca o țesătură pe care o fâșie groasă se transformă într-o formă trid..
510,90 Lei
Producator: ALESSI
Fierbător de apă Tea Rex de la Alessi. Fierbătorul electric oferă apă fierbinte rapid și arată amuzant în același timp. Se pare că designerul Michael Graves are o inimă pentru dinozauri, deoarece pe fluier se află un dinozaur mic. Tea Rex este fabricat din oțel inoxidabil lustruit lucios, mânerul și..
1.373,90 Lei
Producator: ALESSI
Ibricul de cafea a fost produs pentru prima dată în 1956, este un exemplu al filozofiei Alessi de a căuta continuu soluții inovatoare pentru a îmbunătăți experiența utilizării produsului prin progrese în tehnologia de producție, după cum se dovedește numeroasele schimbări făcute de-a lungul anilor l..
631,90 Lei
Producator: Cristel
Ibric cafea Capri Italian, din oțel inoxidabil 18/10. Selectat de CRISTEL. Marcatoarele numerice de căni reprezintă căni espresso de 6 cl. Livrat cu o garnitură de rezervă și o grilă de reducere.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 10.5 cm x H. 20.5 cmVolum: 6 căni espressoMaterial: ..
343,90 Lei
Producator: ALESSI
Adăugați o notă geometrică la prepararea cafelei dumneavoasrtă cu ibricul Alessi Ottagonale. Liniile ascuțite ale ibricului din oțel inoxidabil sunt completate de un mâner și un buton negru din bakelită, care, de asemenea, își echilibrează finisajul strălucitor. Parte a serviciului de ceai și cafea ..
690,90 Lei
Producator: Cristel
Ibric cafea Palermo Italian, din oțel inoxidabil 18/10 cu finisaj periat. Selectat de CRISTEL. Marcatoarele numerice de căni reprezintă căni espresso de 6 cl. Livrat cu o garnitură de rezervă.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 10 cm x H. 22.5 cmVolum: 6 căni espressoMaterial: Oțel ..
401,90 Lei
Producator: Yamazaki
De peste 100 de ani, Yamazaki aduce idei inspirate articolelor obișnuite de uz casnic. Cu accent pe organizare, stocare și economisire de spațiu, toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi cât mai inteligente și simple. Conduși de un sentiment de curiozitate și creativitate, credem că bunuri..
168,90 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)