Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Suporturi Oua

Suporturi Oua
Producator: Qualy&Co
Aceasta este cea mai ușoară vânătoare de ouă vreodată. Acest iepuraș nu numai că ascunde oul, ci vă servește și un ou fiert delicios cu lingurița ureche.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 6 cm x l. 6 cm x H. 15 cmGreutate: 0.07 kgFabricat în TailandaNOTA : In cazul in care acest produs nu se ..
56,90 Lei
Producator: Nordal
Pentru ouă fierte moi pe masa de gustări. Este compatibil cu mașina de spălat vase.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 5 cm x H.  5 cmGreutate: 0.02 kgMaterial: Oțel InoxidabilFabricat în DanemarcaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla in stoc, timp..
31,90 Lei
Producator: ALESSI
Pentru cei care își iubesc micul dejun (și nu numai), Marcel Wanders a creat o serie de articole suplimentare pentru seria „Dressed”. Această mare colecție dezvăluie una dintre trăsăturile tipice ale limbajului lui Wanders, unde formele și trăsăturile de stil antic sunt ecouri într-o interpretare to..
207,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Aceast suport de ou din porțelan alb nu ar trebui să lipsească din bucătăria dumneavoastră. Puneți oul fiert în aceast suport de ou în formă de găină.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 9.5 cm x l. 9 cm x H. 2.5 cmGreutate: 0.20 kgMaterial: PorțelanFabricat în OlandaNOTA : In ca..
39,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Puneți literalmente puțină dragoste pe masă la micul dejun servind ouăle proaspăt fierte cu aceast suport de ou romantic. Tava dumneavoastră pentru micul dejun cu chifle fierbinți și sucul proaspăt stors va fi mult mai apreciat, atunci când folosiți aceast suport de ou. Porțelanul strălucitor confer..
33,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)