Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Scaune

Scaune
Producator: Rivièra Maison
Un scaun confortabil care vă este întotdeauna la îndemână în exterior. Folosiți-l pentru a lua masa sau pentru a vă juca un joc împreună. Ați prefera să aveți un hobby acolo? Desigur ca puteți. Scaunul este lucrat manual și se observă la spătarul și bază, întinse meticulos. Cadrul și picioarele sunt..
2.178,90 Lei
Producator: Zons
Create din materiale diferite de la lemn, plastic, fier pana la catifea, vinil si piele, scaunele producătorului Belgian Zons se potrivesc fiecărui stil de design interior si exterior. Modelele alese de producător se plaseaza mereu in trendurile si la targurile internaționale de specialitate.Cu o ga..
499,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Acest scaun a fost confecționat din tec și frânghie, tăiate cu multă atenție. Scaunul și spătarul sunt împletite de mână, ceea ce dovedește că nimic nu bate meșteșugul. Acesta este un scaun pentru exterior, indiferent cât de mare sau mic ar fi acel loc.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L.&n..
2.523,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Zilele se fac mai lungi, soarele de vară radiază călduros și toată lumea devine puțin mai fericită. Este timpul de a pune scaunele de exterior pe terasă, în grădină sau pe balcon. Acest scaun este confecționat în mod tradițional din tec, tăiat cu foarte multă atenție. Cadrul și picioarele sunt din a..
2.523,90 Lei
Producator: Bazar Bizar
Asigurați-vă că aveți o sală de mese unică cu scaunul Tulum, în stil boho sau  creați un spațiu de luat masa în aer liber cu un set de scaune Tulum. Vă va plăcea să aveți această piesă acasă.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 50 cm x l. 45 cm x H. 95 cmMaterial: L..
928,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)