Politica de confidentialitate se aplica utilizarii informatiilor colectate de site-ul koomood pe parcursul accesarii sale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Colectam si folosim informatii personale (incluzand nume, adresa, numar de telefon si email) in scopul de a:

– raspunde la intrebarile sau solicitarile dumneavoastra;
–  furniza servicii de tipul newsletter;
– procesa comenzi sau formulare initiate de dumneavoastra;
– administra sau a duce la indeplinire obligatiile noastre in legatura cu orice acord pe care dumneavoastra il aveti cu noi;
– anticipa si rezolva probleme aparute in legatura cu orice servicii furnizate catre dumneavoastra.

Prin activitatea desfășurată pe site, nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastră (informații despre originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală), cu excepția cazului în care:
a) suntem obligați să facem acest lucru prin lege; și/sau
b) în cazul în care ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat.

În cazul în care ne furnizați în mod voluntar date cu caracter personal (inclusiv date cu caracter personal sensibile) prin interacțiunea dumneavoastră cu site-ul koomood sau prin corespondența cu noi prin telefon, e-mail sau în orice altă modalitate, din proprie voință și nu la cererea noastră, vom șterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea acestora este necesară pentru un scop legitim al Koomood, cu excepția cazului în care ați făcut aceste date publice (de exemplu, într-un forum de mesaje care este vizibil publicului).

Care sunt scopurile prelucrării datelor cu caracter personal si care este temeiul juridic al prelucrării?

Putem prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:
– atunci când trebuie să întreprindem măsurile necesare pentru a încheia un contract cu dumneavoastră;
– atunci când trebuie să executăm un contract pe care l-am încheiat cu dumneavoastră;
– atunci când trebuie să respectăm o obligație legală (legile aplicabile în relaţiile de muncă, contabilitate, audit);
– atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terțe părți) și pentru interesele dumneavoastră (pentru detectarea și prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securității IT și a rețelei informatice), cu excepția cazului în care drepturile dumneavoastră fundamentale prevalează față de aceste interese;
– în cazul în care este necesar pentru interesul public sau în scopuri oficiale.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră (în cazuri de publicitate și marketing). În aceste cazuri, vă vom solicita separat consimțământul dumneavoastră, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, vă puteți retrage consimțământul, în orice moment, trimițând o solicitare la adresa de e-mail office@koomood.ro. Retragerea consimţământului nu va afecta legalitatea prelucrării care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

Atunci când solicităm date cu caracter personal pentru a respecta obligații legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de către dumneavoastră este obligatorie. Acest lucru înseamnă că, dacă astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea să gestionăm relațiile contractuale sau să respectăm obligațiile legale ce ne sunt impuse. În toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este opțională și nu aveți obligația de a le furniza.

Nu vom transmite datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, în scopuri de marketing, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

Cui transmitem datele cu caracter personal?

Koomood nu va transmite (prin vânzare sau inchiriere) catre terțe parți informațiile dvs. cu caracter personal.
În cadrulKoomood, membrii personalului care folosesc datele dumneavoastră cu caracter personal sunt supuși unor obligații de confidențialitate cu privire la datele cu caracter personal.

Măsuri tehnice și organizatorice adecvate sunt luate pentru protecția datelor cu caracter personal. Acest site folosește măsuri de securitate impotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află in controlul nostru. Koomood nu iși asumă insă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și gazduit site-ul. De asemenea nu răspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduiește site-ul.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autorităților guvernamentale, autorităților fiscale și/sau organelor de aplicare a legii, dacă acest lucru este impus de legile aplicabile sau dacă este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre, inclusiv a condițiilor de utilizare, sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terțe părți) în conformitate cu legile aplicabile.

Ce drepturi aveți?

Aveți urmatoarele drepturi conform legislației in domeniu:

  • dreptul de a vă confirma dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de noi, și de a vă furniza o copie a datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul de a solicita rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de website-ul koomood;
  • dreptul de a solicita restrictionarea datelor personale de procesare de catre website-ul koomood;
  • dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal de catre website-ul koomood (de exemplu utilizarea prelucrării în scopuri de marketing direct);
  • dreptul de a solicita portabilitatea datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a vă retrage consimțământul, în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
  • dreptul de a depune o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Vă rugăm să aveți în vedere faptul că drepturile dumneavoastră descrise mai sus pot fi limitate în anumite situații și fac obiectul legilor și reglementărilor aplicabile privind protecția datelor cu caracter personal. De exemplu, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi limitat în cazul în care putem demonstra că avem motive legitime convingătoare pentru a prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care prevalează față de interesele dumneavoastră. Va trebui să vă dovediți identitatea și să ne oferiți alte detalii care să ne ajute să răspundem cererii dumneavoastră.

Pentru a vă exercita unul sau mai multe din aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail office@koomood.ro

Cookies

Koomood poate stoca un fisier de dimensiuni mici (denumit in mod uzual „cookie”) pe computerul dumneavoastra atunci cand vizitati website-ul nostru.

Folosim cookie-uri pentru a ne largi cunostintele despre folosirea site-ului nostru si pentru a ne ajuta sa determinam cat de bine functioneaza acesta.

Informatiile pe care le colectam folosind cookie-uri sunt specifice computerului dumneavoastra si nu includ informatii personale despre dumneavoastra. Colectam informatii precum: adresa IP, data si ora la care ati vizitat site-ul, ce pagini ati accesat si daca aceste pagini au fost afisate repede si cu succes.

Folosirea acestor informatii ne permite sa imbunatatim site-ul nostru si sa va furnizam o mai buna experienta online.

Puteti sa stergeti cookie-urile sau sa blocati colectarea informatiilor prin schimbarea setarilor de pe computerul dumneavoastra (va rugam urmaritii instructiunile din ecranele de ajutor ale browser-ului). Daca blocati colectarea este posibil sa nu puteti utiliza anumite functii ale site-ului.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se gasesc de regulă in “opțiuni” sau in meniul de “preferințe” al browserului tau.

Pentru a intelege aceste setări, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings in Internet Explorer
Cookie settings in Firefox
Cookie settings in Chrome
Cookie settings in Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta si site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/ 

Vizitarea altor site-uri

Nu suntem responsabili de politicile si practicile de confidentialitate altor site-uri chiar daca:

– accesati site-uri ale unor terti prin intermediul link-urilor de pe site-ul nostru;
– v-ati conectat la site-ul nostru prin intermediul link-urilor gazduite pe alte site-uri.

Va recomandam sa verificati politica de confidentialitate pe fiecare site pe care il vizitati si sa contactati proprietarul sau operatorul acestuia daca aveti nelamuriri sau intrebari.

Linkuri utile

Dacă doriți sa aflați mai multe informații despre cookie-uri și la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele linkuri:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies
http://www.youronlinechoices.com/ro/

Legislatie privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Utilizarea cookie-urilor si obligațiile furnizorilor sunt reglementate atât in legislația națională (Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicațiilor electronice, cu modificările si completările ulterioare), cât și in cea europeană (Directiva 2002/58/CE asupra confidențialității si comunicațiilor electronice), astfel cum a fost modificată si completată prin Directiva 2009/136/CE).

Pentru informații suplimentare, vă rugam sa consultați urmatoarele documente și surse de informare publică:

Pentru mai multe informatii despre politica noastra de confidentialitate, va rugam contactati!