Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Despre noi

“A room should never allow the eye to settle in one place. It should smile at you and create fantasy” (Juan Montoya – Interior Designer) 

Am pornit la drum cu aceeasi idee in minte. Aceea ca putem crea o poveste cu fiecare element nou adus intr-un camin care te va reprezenta si te va face sa te simti “acasa”. Koomood este despre tine: despre ceea ce esti, ceea ce iubesti, ceea ce doresti sa se intample in jurul tau. 

Designul de interior sau exterior nu mai este de mult un moft, ci o necesitate tocmai pentru a putea creste, a crea si a exista pe de-antregul intr-o viata altminteri haotica si distanta pe alocuri. 

Fondatorul Koomood, Liviu Tudor, a absolvit Universitatea de Design la Hanovra. A pus bazele acestui proiect pentru ca isi dorea sa aduca si la noi concepte noi si versatile, produse de calitate, provenite din Europa, purtand fiecare semnatura celor mai cunoscuti designeri. 

Liviu Tudor, CEO Koomood: 

“Designul poate fi vazut in atat de multe moduri! E o carte de vizita, un basm in care te refugiezi dupa orele de la serviciu, muza care sa te inspire in proiectele tale, prietenul pe care te poti poza atunci cand nu ai chef de telefoane sau iesiri cu prietenii. 

Da, poate fi toate astea, atat timp cat este conceput corect si sincer, iar pentru asta ai nevoie de un partener de incredere. Ei bine, aici poti conta pe Koomood!