Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Ustensile & Accesorii

Ustensile & Accesorii
Producator: Qualy&Co
Bețișoare și suportul pentru acestea. Uitați de jena de a vă scăpa mâncarea. Maestrul Crane (Cocor) vă va oferi acea senzație orientală și o imagine de bază a unui maestru în arta bețișoarelor. În afară de faptul că Maestrul Crane, este o decorațiune ieșită din comun a mesei, este utilizat ca suport..
52,90 Lei
Fără TVA:52,90 Lei
Producator: Fiorira un giardino
Sticla borosilicată este un material special potrivit pentru uz alimentar. Poate fi depozitat în congelator, spălat în mașina de spălat, folosit pentru a găti mâncarea în cuptorul tradițional, precum și în cuptorul cu microunde.Caracteristici:Culoare: TransparentDimensiuni: Înălțime 8.5 cm / Di..
55,90 Lei
Fără TVA:55,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântarul de bucătărie din bambus Pebbly vă ușurează viața cântărind alimentele la cel mai precis gram. Foarte compact, este ușor de depozitat. Partea superioară a cântarului de bucătărie din bambus Pebbly are un afișaj digital. Această suprafață este rezistentă la impact și nu se patează. Bambusul, ..
136,90 Lei
Fără TVA:136,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântarul rotund din bambus Pebbly este esențial pentru succesul rețetelor preferate! Ușor și subțire, poate fi depozitat cu ușurință în sertare. Vă cântărește mâncarea la cel mai precis gram, pentru preparate delicioase. Cântarul de bucătărie din bambus Pebbly măsoară ⌀ 19 cm. Tipul de baterii neces..
122,90 Lei
Fără TVA:122,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântar de bucătărie cu ecran retractabil și aspect modern și colorat! Aceast cântar, disponibil în mai multe culori și modele, va fi valoros în pregătirea rețetelor dvs. Patiseriile nu vă vor lipsii niciodata  datorită cântarului Pebbly și ecranului său retractabil. Pe lângă faptul că este prac..
191,90 Lei
Fără TVA:191,90 Lei
Producator: Pebbly
Veți fi surprins de ușurința cântarului rotund Pebbly! Materialele care îl compun sunt concepute pentru a fi robuste fără a îngreuna cântarul, care este prin urmare ușor de transportat! Suprafața sa este suficient de mare pentru a pune un castron, un bol de salată sau chiar o cutie care conține ingr..
110,90 Lei
Fără TVA:110,90 Lei
Producator: ALESSI
Stilul formal al lui Michael Graves îmbină influențele tradiției europene, Art Deco, „pop-ul” american și părți din cultura precolumbiană. Designerul american are, de asemenea, o capacitate de a încânta publicul larg, ca puțini alții din catalogul Alessi. Ceas de bucătărie din rășină termoplastică. ..
156,90 Lei
Fără TVA:156,90 Lei
Producator: ALESSI
Clește pentru spaghete din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Fabricat în ItaliaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla in stoc, timpul de livrare va fi de 3 - 10 zile.             In cazul in care un client doreste mai multe produse decat cele care ..
89,90 Lei
Fără TVA:89,90 Lei
Producator: Cristel
Cuțitul pentru brânzeturi CRISTEL. Cu marginea fină zimțată, taie atât brânzeturile tari, cât și cele moi. Lama perforată împiedică lipirea brânzeturilor moi, cum ar fi brie, camembert și coulommiers.Caracteristici:Greutate: 0.10 kgDimensiuni: Lungime 29 cm / Inaltime 1.7 cmMaterial: Oțel inoxidabil..
125,90 Lei
Fără TVA:125,90 Lei
Producator: Cristel
O altă ustensilă esențială în bucătăria ta: cuțitul bucătarului. Comparativ cu un cuțit multifuncțional, cuțitul bucătarului vă permite să tăiați subțire și ușor carnea, datorită lamei sale subțiri, dar robuste. Disponibil în două dimensiuni (lamă): 16 cm 21 cm. Cuțitele CRISTEL de la Marttiini, mar..
383,90 Lei
Fără TVA:383,90 Lei
Producator: ALESSI
Forme moi și sinuoase pentru colecția Mami. Aceste obiecte sunt dorința lui Stefano Giovannoni de a combina teme ludice, cu o tendință complet nouă: o căutare a clasicismului, a armoniei și a originalității dezvoltate, așa cum numai el poate,pe linia figurii materne. Cuțit bucătar din oțel forjat AI..
139,90 Lei
Fără TVA:139,90 Lei
Producator: Cristel
Tăiați bucățile de carne ușor și în siguranță cu cuțitul pentru carne CRISTEL de la Marttiini. Bucurați-vă de un cuțit foarte confortabil de utilizat datorită mânerului său solid și a întreținerii reduse. Disponibil în 2 dimensiuni (cuțit): cuțite CRISTEL de 18 cm și 21 cm de la Marttiini, marca de ..
369,90 Lei
Fără TVA:369,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 105 (9 pagini)