Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Paturi & Tăblii pat

Paturi & Tăblii pat
Producator: Nordal
O tăblie frumoasă pentru patul dumneavoastră, de dimensiuni mari din ratan, realizată manual. Vă va schimba aspectul patului și a dormitorului și îi va oferi un stil cool. Nu trebuie montat, doar așezat pe perete la capătul scurt al patului.Caracteristici:Greutate: 7.50 kgDimensiuni: Inaltime 140 cm..
2.775,90 Lei
Fără TVA:2.775,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Lemn rezistent la vânt, ploaie, apă și utilizare zilnică. Lemnul folosit pentru această tablie de pat este reciclat și provine din ulmul nord-american. Lemnul are o culoare rezistentă în mod natural, astfel încât modelul și textura lemnului pot fi văzute și simțite clar. Pur natural și cu adevărat v..
6.043,90 Lei
Fără TVA:6.043,90 Lei
Producator: Nordal
O tăblie de pat de înaltă clasă din piele reală, incluzând 2 butoane / șuruburi din fier aurii pentru montare pe perete. Vă va îmbunătăți dormitorul  într-un mod elegant. Fabricat în 4 panouri și cu țesătură rezistenta la apa pe spate.Caracteristici:Dimensiuni: Inaltime 74 cm / Adancime 5 cm / ..
4.957,90 Lei
Fără TVA:4.957,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Tăblia de pat este de asemenea disponibilă în piele pellini, într-o culoare Espresso maro închis. Culoarea, materialul și țesutul grosier îi conferă o senzație de covor. Vă recomandăm să curățați pielea pellini din când în când cu un detergent disponibil la magazinele noastre.Caracteristici:Greutate..
7.143,90 Lei
Fără TVA:7.143,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un dormitor confortabil are nevoie de o placă confortabilă în capătul patului pentru a se sprijini. Acest lucru face ca citirea, vizionarea TV sau convorbirile să fie și mai plăcute. Acestă placă este confecționată din lemn de cauciuc durabil și piele pellini. Acest lucru oferă un aspect foarte luxu..
6.043,90 Lei
Fără TVA:6.043,90 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)