Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Grădină

Grădină
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 1.66 kgDi..
699,90 Lei
Fără TVA:699,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 1.64 kgDi..
139,90 Lei
Fără TVA:139,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 0.78 kgDi..
84,90 Lei
Fără TVA:84,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 0.76 kgDi..
54,90 Lei
Fără TVA:54,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 1.62 kgDi..
143,90 Lei
Fără TVA:143,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 0.66 kgDi..
49,90 Lei
Fără TVA:49,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 1.38 kgDi..
67,90 Lei
Fără TVA:67,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 0.60 kgDi..
45,90 Lei
Fără TVA:45,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 1.30 kgDi..
69,90 Lei
Fără TVA:69,90 Lei
Producator: J-LINE
La fel de importante ca florile sau plantele dumneavoastră sunt și ghivecele în care le puneți. Le avem în toate culorile, stilurile și designurile. Ele aduc viața sufrageriei, grădinei sau terasei dumneavoastră și oferă plantelor atenția pe care o merită.Caracteristici:Greutate: 0.70 kgDi..
49,90 Lei
Fără TVA:49,90 Lei
Producator: Nordal
Completați-vă sarcinile de grădinărit mai eficient și efectiv cu o greblă de mână. Datorită dimensiunii sale, poate intra în spații înguste și aveți mai mult control, făcându-le ideale pentru a fi utilizate și în ghivece.Caracteristici:Greutate: 0.20 kgDimensiuni: Latime 9 cm / Lungime 28 ..
49,90 Lei
Fără TVA:49,90 Lei
Producator: Nordal
O stropitoare realizată din fier de culoare aurie cu aspect periat. Stropitoarea poate să conţină 1 litru. și este foarte decorativă pentru a rămâne vizibilă în stilul dvs.Caracteristici:Greutate: 0.61 kgDimensiuni: Inaltime 23 cm / Adancime14 cm / Lungime 30 cmCuloare: AuriuMaterial:..
335,90 Lei
Fără TVA:335,90 Lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)