Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Dulapuri

Dulapuri
Producator: AnticLine
Un element frumos pentru fiecare casă, acest corp de baie este realizat din lemn masiv. Antic Line vă oferă o gamă de culori, dar vă permite să personalizați nuanța (sau RAL) la alegere în orice moment, indiferent de efectele și nuanțele dorite.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 103 cm x..
5.445,90 Lei
Producator: AnticLine
Un element frumos pentru fiecare casă, acest corp de baie este realizat din lemn masiv, iar topul este din stejar. Antic Line vă oferă o gamă de culori, dar vă permite să personalizați nuanța (sau RAL) la alegere în orice moment, indiferent de efectele și nuanțele dorite.Caracteristici:Culoare:..
9.168,90 Lei
Producator: AnticLine
Un element frumos pentru fiecare casă, acest corp de baie este realizat din lemn masiv. Antic Line vă oferă o gamă de culori, dar vă permite să personalizați nuanța (sau RAL) la alegere în orice moment, indiferent de efectele și nuanțele dorite.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 150 cm x l. 5..
7.361,90 Lei
Producator: AnticLine
Un element frumos pentru fiecare casă, acest corp de baie este realizat din lemn masiv ceruit. Antic Line vă oferă o gamă de culori, dar vă permite să personalizați nuanța (sau RAL) la alegere în orice moment, indiferent de efectele și nuanțele dorite.Caracteristici:Dimensiuni: Lungime 128 cm /..
5.407,90 Lei
Producator: AnticLine
Un element frumos pentru fiecare casă, acest corp de baie este realizat din lemn masiv ceruit. Antic Line vă oferă o gamă de culori, dar vă permite să personalizați nuanța (sau RAL) la alegere în orice moment, indiferent de efectele și nuanțele dorite.Caracteristici:Culoare: Natural ceruitDimensiuni..
5.787,90 Lei
Producator: AnticLine
Un element frumos pentru fiecare casă, acest corp de baie este realizat din lemn masiv. Antic Line vă oferă o gamă de culori, dar vă permite să personalizați nuanța (sau RAL) la alegere în orice moment, indiferent de efectele și nuanțele dorite.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 90 cm x l. 51..
6.540,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)