Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Gadgets

Gadgets
Producator: Qualy&Co
Nu este grozav atunci când puteți savura o băutură rece cu gheață, împreună cu niște nuci sau gustări în același timp? Ei bine, acest dispozitiv Cacnuts vă va permite să le aveți pe amândouă în același timp. Așezați-l doar pentru a vă acoperi paharul și vă va servi gustări în timp ce vă permite să b..
59,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Cu șnurul mic atașat la acesta, celălalt capăt vă va permite să lăsați o notă, fie că este un mesaj de dragoste pentru celălaltă latura ta, o comandă pentru a specifica ce tip de ceai doriți sau pur și simplu să strigați numele dvs. pentru a vă asigura că este ceaiul dvs. și al nimănui altcuiva!Cara..
65,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Consumul de aripi de rechin nu este un semn de statut, este un semn de cruzime. O mare parte din aprovizionarea cu aripi a rechinului este creată în moduri inumane și nesustenabile - un sacrificiu nediscriminatoriu care împinge multe specii în pragul dispariției. Fiind prădători de vârf, dispariția ..
80,90 Lei
Producator: ALESSI
O ustensilă, două funcții. Guido Venturini a creat un accesoriu practic de bucătărie cu linii ergonomice, care combină un storcător de citrice minimalist și un pistil mic. Fiecare capăt al acestuei ustensile cu două scopuri este proiectat să funcționeze ca mâner pentru capătul opus, oferind o prinde..
280,90 Lei
Producator: ALESSI
Un storcător de citrice la fel de revoluționar precum este surprinzător de funcțional, conceput în formă simplistă de către Philippe Starck pe un șervețel de pizzerie în timpul unei vacanțe la malul mării în Italia. Storcător de citrice turnat din aluminiu.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni:..
430,90 Lei
Producator: ALESSI
Storcătorul Mysqueeze are un design minimalist, autentic și influențat emoțional. Acesta este potrivit în special pentru stoarcerea lămâilor, care deseori trebuie stoarse pentru doar câteva picături de suc, poate direct peste alimente. Mysqueeze arată bine direct la masă, pe o farfurioară, gata de u..
276,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)