Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Electrocasnice

Electrocasnice
Aspirator de Mană SG67 Aspirator de Mană SG67
Cel mai vândut
Producator: ALESSI
Aspiratorul de mână, reîncărcabil Alessi face parte din seria Giovannoni Kitchen și este fabricat din oțel inoxidabil și rășină termoplastică albă. Încărcător din rășină termoplastică cu accesoriu integrat pentru spații înguste sau pentru apă. Priză europeană.Caracteristici:Culoare: Argintiu - AlbDi..
740,90 Lei
Producator: ALESSI
Wiel Arets și-a combinat toată creativitatea pentru a proiecta un fierbător electric Hot it A di Alessi, elegant, cu o capacitate de 80 cl. Este fabricat din oțel inoxidabil 18/10, un material care garantează o durabilitate excelentă și o calitate impecabilă. Dincolo de aceste caracteristici, oțelul..
740,90 Lei
Producator: ALESSI
Proiectat de Michele De Lucchi, fierbătorul Plissé combină aspectele funcționale cu un design din plastic și fascinant care dezvăluie fundalul arhitectural al creatorului, precum și pasiunea sa pentru artizanat și pentru sculptură. Ca o țesătură pe care o fâșie groasă se transformă într-o formă trid..
510,90 Lei
Producator: ALESSI
Fierbător de apă Tea Rex de la Alessi. Fierbătorul electric oferă apă fierbinte rapid și arată amuzant în același timp. Se pare că designerul Michael Graves are o inimă pentru dinozauri, deoarece pe fluier se află un dinozaur mic. Tea Rex este fabricat din oțel inoxidabil lustruit lucios, mânerul și..
1.373,90 Lei
Producator: ALESSI
Liniile netede ale acestui storcător de citrice, produs aproape în întregime din oțel inoxidabil, sugerează clar căutarea lui Stefano Giovannoni de a stabili o nouă formă de clasicism și armonie pentru peisajul intern al secolului XXI. Storcător citric electric din oțel inoxidabil 18/10 și rășină te..
1.028,90 Lei
Producator: ALESSI
Toaster-ul de la Alessi SG68 este un aparat electric elegant, minimalist, care va arăta bine în orice bucătărie. Acesta a fost proiectat de Stefano Giovannoni și are un încălzitor convenabil pentru chifle. Suprafața este realizată din oțel lustruit, iar baza este albă. Toaster cu încălzitor chifle d..
1.350,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)