Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Ustensile & Accesorii

Ustensile & Accesorii
Producator: Fiorira un giardino
Sticla borosilicată este un material special potrivit pentru uz alimentar. Poate fi depozitat în congelator, spălat în mașina de spălat, folosit pentru a găti mâncarea în cuptorul tradițional, precum și în cuptorul cu microunde.Caracteristici:Culoare: TransparentDimensiuni: Diametru 8 cm x..
57,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântarul de bucătărie din bambus Pebbly vă ușurează viața cântărind alimentele la cel mai precis gram. Foarte compact, este ușor de depozitat. Partea superioară a cântarului de bucătărie din bambus Pebbly are un afișaj digital. Această suprafață este rezistentă la impact și nu se patează. Bambusul, ..
136,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântarul rotund din bambus Pebbly este esențial pentru succesul rețetelor preferate! Ușor și subțire, poate fi depozitat cu ușurință în sertare. Vă cântărește mâncarea la cel mai precis gram, pentru preparate delicioase. Cântarul de bucătărie din bambus Pebbly măsoară ⌀ 19 cm. Tipul de baterii neces..
122,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântar de bucătărie cu ecran retractabil și aspect modern și colorat! Aceast cântar, disponibil în mai multe culori și modele, va fi valoros în pregătirea rețetelor dvs. Patiseriile nu vă vor lipsii niciodata  datorită cântarului Pebbly și ecranului său retractabil. Pe lângă faptul că este prac..
191,90 Lei
Producator: Pebbly
Veți fi surprins de ușurința cântarului rotund Pebbly! Materialele care îl compun sunt concepute pentru a fi robuste fără a îngreuna cântarul, care este prin urmare ușor de transportat! Suprafața sa este suficient de mare pentru a pune un castron, un bol de salată sau chiar o cutie care conține ingr..
110,90 Lei
Producator: ALESSI
Stilul formal al lui Michael Graves îmbină influențele tradiției europene, Art Deco, „pop-ul” american și părți din cultura precolumbiană. Designerul american are, de asemenea, o capacitate de a încânta publicul larg, ca puțini alții din catalogul Alessi. Ceas de bucătărie din rășină termoplastică. ..
184,90 Lei
Producator: ALESSI
Fabricată din oțel inoxidabil 100% lustruit oglindă, această ustensilă durabilă este un instrument esențial pentru orice bucătărie. Mânerele lungi se apropie împreună într-o clemă ușor curbată, asemănătoare maxilarului, care ține încet, dar sigur spaghetele în timp ce îl transportați din tigaie în c..
93,90 Lei
Producator: Cristel
Cuțitul pentru brânzeturi CRISTEL. Cu marginea fină zimțată, taie atât brânzeturile tari, cât și cele moi. Lama perforată împiedică lipirea brânzeturilor moi, cum ar fi brie, camembert și coulommiers.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 29 cm x H. 1.7 cmGreutate: 0.10 kgMaterial: Oțel inox..
130,90 Lei
Producator: Cristel
O altă ustensilă esențială în bucătăria ta: cuțitul bucătarului. Comparativ cu un cuțit multifuncțional, cuțitul bucătarului vă permite să tăiați subțire și ușor carnea, datorită lamei sale subțiri, dar robuste. Disponibil în două dimensiuni (lamă): 16 cm 21 cm. Cuțitele CRISTEL de la Marttiini, mar..
401,90 Lei
Producator: ALESSI
Acest cuțit de bucătărie este un instrument indispensabil care poate efectua numeroase tipuri de tăieturi pentru o gamă largă de alimente. Este cuțitul perfect pentru feliat, tăiat, tocat și tăiat cuburi de carne, pește și legume. Cuțit bucătar din oțel forjat AISI 420, mat.Caracteristici:Culoare: A..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Tăiați bucățile de carne ușor și în siguranță cu cuțitul pentru carne CRISTEL de la Marttiini. Bucurați-vă de un cuțit foarte confortabil de utilizat datorită mânerului său solid și a întreținerii reduse. Disponibil în 2 dimensiuni: cuțite CRISTEL de 18 cm și 21 cm de la Marttiini, marca de referinț..
401,90 Lei
Producator: ALESSI
Acest cuțit de bucătărie este un instrument indispensabil deoarece este perfect pentru tăierea cărnii gătite. Cuțit pentru friptură din oțel 1.4116 și TPE.Caracteristici:Culoare: Argintiu - NegruDimensiuni: L. 35 cmMaterial: Oțel 1.4116, TPEFabricat în ItaliaNOTA : In cazul in care acest produs nu s..
355,90 Lei
Producator: Cristel
Cu capătul ascuțit, cuțitul pentru decojit este ideal pentru tăierea fructelor sau legumelor cu o precizie reală. Este de întreținere redusă, iar mânerul său poliacetal asigură o aderență perfectă. Lama: cuțit CRISTEL de 9 cm de la Marttiini, marca de referință în ceea ce privește cuțitele de vânăto..
171,90 Lei
Producator: Cristel
Cuțitul pentru decojit CRISTEL. Cu lama sa scurtă, este cuțitul perfect pentru tăieri dificile, decojire, tocare și tăiere în cuburi. Lama este simplă, ascuțită și precisă.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 5 cm x H. 1.7 cm x L. 13 cm (mâner)Greutate: 0.14 kgMaterial: Oțel inoxidabilMâne..
113,90 Lei
Producator: Cristel
Unealta de bucătărie preferată a unui măcelar este cuțitul de dezosat! Cu lama sa lungă și subțire, cuțitul de dezosat CRISTEL de la Marttiini oferă o calitate de tăiere profesională de neegalat. Ideal pentru carne pe os, păsări de curte sau vânat. Lama: cuțite CRISTEL de 15 cm de către Marttiini, m..
401,90 Lei
Producator: Cristel
Tăiați-vă ușor pâinea fără a o zdrobi cu cuțitul pentru pâine CRISTEL de Marttiini. Lama: cuțit CRISTEL de 21 cm de la Marttiini, marca de referință în ceea ce privește cuțitele de vânătoare și de pescuit de top, a făcut echipă cu CRISTEL pentru a vă oferi o colecție de cuțite de calitate superioară..
401,90 Lei
Producator: ALESSI
Cu lama sa lungă și zimțată, acest cuțit de pâine poate fi folosit pentru a tăia diferite tipuri de alimente. În special, lama zimțată permite cuțitului să facă tăieturi perfecte în alimente precum pâinea și prăjiturile care au cruste la exterior și sunt moi în interior. Cuțit de pâine din oțel forj..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Folosit atât de profesioniști, cât și de neprofesioniști, cuțitul japonez Santoku multifuncțional vă va oferi o putere de tăiere versatilă. Tăierea cărnii, felierea subțire a legumelor sau tăierea peștelui vor fi atât plăcute, cât și ușoare cu cuțitul CRISTEL Santoku de la Marttiini. Cuțite CRISTEL ..
487,90 Lei
Producator: Cristel
Deschizătorul CRISTEL face deschiderea borcanelor ușoară printr-o simplă răsucire. Tot ce trebuie să faceți este să țineți deschizătorul de borcan de mâner, să îl fixați pe capacul borcanului și să îl răsuciți. Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 26.5 cm x H. 1.7 cmGreutate: 0.27 kgM..
182,90 Lei
Producator: Cristel
Deschizătorul CRISTEL pentru conserve. Igienic: lama nu intră în contact cu conținutul cutiei. Sigur: lama lasă marginea rotunjită și tocită pentru o siguranță suplimentară. La îndemână: capacul se ridică ușor și poate fi refolosit pentru a închide conserva.Caracteristici:Culoare: Argintiu - NegruDi..
205,90 Lei
Producator: Mars & More
Mars & More - Oamenii și natura au fost în centrul a tot ceea ce facem încă de la înființarea companiei. Dezvoltăm propriile noastre colecții unice de produse de viață și stil de viață, menținând în același timp aceste puncte focale cheie. Actualizăm în mod constant colecțiile noastre pentru a n..
177,90 Lei
Producator: ALESSI
Deschizător de sticle din oțel inoxidabil 18/10. Inspirată de moluștele cu același nume, Bulla este deschizătorul de sticle din oțel inoxidabil proiectat de Valerio Sommella. Este un obiect practic și compact, care poate fi transportat cu ușurință. Elegant și sofisticat, Bulla se transformă într-un ..
161,90 Lei
Producator: ALESSI
Desfăcător de sticle din rășină termoplastică. Diabolix este un accesoriu de bucătărie proiectat de Biagio Cisotti. Face parte din colecția de magnet, un mic omagiu adus produselor iconice din catalogul Alessi. Fiecare magnet reprezintă și inspiră din întregul proiect, reproduce formele și culorile ..
92,90 Lei
Producator: Mars & More
Mars & More - Oamenii și natura au fost în centrul a tot ceea ce facem încă de la înființarea companiei. Dezvoltăm propriile noastre colecții unice de produse de viață și stil de viață, menținând în același timp aceste puncte focale cheie. Actualizăm în mod constant colecțiile noastre pentru a n..
64,90 Lei
Afişare 1 - 24 din 177 (8 pagini)