Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Informatii Livrare

Livrare prin firma de curierat rapid Urgent Cargus

 

Pentru asigurarea unui serviciu de calitate am optat pentru livrearea prin curier rapid.  La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului.
Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.


Termenul de livrare
În cazul în care produsele comandate se află pe stoc la noi în depozit, termenul standard de livrare este de 2-3 zile lucrătoare. Acest termen este valabil pentru zilele lucrătoare, din momentul confirmarii telefonice sau pe mail a comenzii dvs.  

În cazul în care produsele comandate se află pe stoc la furnizor în depozit, termenul standard de livrare este de 3-14 zile lucrătoare. Acest termen este valabil pentru zilele lucrătoare, din momentul confirmării telefonice sau pe mail a comenzii dvs.

Pentru localitatile aflate in afara zonei de curierat termenul de livrare se poate prelungi pana la 5 zile lucratoare in functie de distanta la care trebuie sa se livreze comanda.

Costul livrarii

  • Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei.
  • Taxa de livrare este de 15 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei.