Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Lumini baie

Lumini baie
Producator: Mullan lighting
Proiectată pentru a emana o lumină ambientală moale pe o zonă largă, aplica Darya oferă o notă contemporană și industrială spațiilor rezidențiale și comerciale. Această lumină rezistentă la intemperii este o soluție excelentă pentru holuri, coridoare și case de scări. Cu designul său cu profil redus..
1.668,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Aplica Galit are un abajur distinctiv de alamă, care ajută la reflectarea luminii în moduri interesante în jurul mediului instalat. De la suportul de perete și din spatele vasului de alamă vine un braț curbat care susține o sticlă rezistentă la umiditate și becul în fața vasului de alamă într-o pozi..
1.504,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Plăcută din punct de vedere estetic, aplica Leith este o modalitate excelentă de a adăuga stil casei tale. Această aplică glob arătă minunat dacă este instalată pe ambele părți ale oglinzii de baie pentru a oferi lumină difuză moale. Această aplică sferică va produce o lumină eficientă în toată baia..
1.766,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Marin este o aplică de baie simplă și modernă, cu un singur glob de sticlă de 15 cm. Proiecția generală a aplicei Marin este de 21cm. Suportul de perete are un manșon orizontal de alamă.  Globul este atașat de o galerie de alamă și formează un unghi drept pe acest manșon de alamă. Potrivit IP65..
1.504,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Proiectată pentru a emana o lumină ambientală moale pe o zonă largă, aplica Maris este o opțiune excelentă pentru a oferi băii un accent luminos. Această aplică este un plus excelent pentru orice foaier sau într-o baie. Ideală pentru a fi utilizată ca sursă principală de iluminat într-un interior cu..
1.469,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un design industrial simplist și clasic, aplica Mayim emană farmec de epocă. Abordarea minimalistă a becului expus  adaugă o notă subtilă dar elegantă oricărui spațiu. O sticlă în formă de lacrimă înconjoară becul cu tub LED în incinta sa etanșă, imitând forma clasică de lacrimă a unui bec E..
1.046,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Meri este o aplică dublă în stil industrial, potrivită pentru instalarea în băi și în majoritatea zonelor exterioare. Dispune de un suport de perete cu o singură cupolă din care ies două brațe, suspendând două lămpi etanșe IP65. Două protecții in formă de lacrimi din sticlă înconjoară becurile cu tu..
1.635,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Elegantă și sofisticată, aplica Michal creează o ambianță care dă un ton primitor oricărui interior clasic sau chiar industrial. Acestă aplică simetrică oferă o sursă de iluminare elegantă și simplă, perfectă pentru băi, grădini sau intrări. Concepută în formă de picătură de lacrimă, această aplică ..
1.599,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un aspect industrial, aplica Nerissa este o alegere îndrăzneață în orice casă. Această aplică rezistentă la intemperii, este o modalitate excelentă de a lumina o verandă, terase sau poate fi amplasată în fața ușii principale sau a garajului pentru a vă întâmpina cu căldură oaspeții. De asemenea, ..
1.831,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Proiectată pentru a oferi o iluminare ușoară, aplica Talise  este o alegere versatilă care poate funcționa într-o varietate de spații. Această aplică este rezistentă la intemperii și arată fantastic atunci când este așezată deasupra oglinzilor din baie oferind o strălucire caldă. Perfectă pentr..
1.569,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Lampa suspendată Beck este o lampă din sticlă holofan în formă de con. O lampă cu LED-uri de sticlă rezistentă la apă, care emană o lumină discretă. Aceasta seamană cu o lampă de epocă. Natura impermeabilă a acestei lămpi de baie permite instalarea acesteia în orice locație din baie. Lampa suspendat..
1.369,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un design sofisticat, lampa suspendată Darya oferă o notă contemporană și industrială spațiilor rezidențiale și comerciale. Această lampă suspendată este rezistentă la intemperii fiind perfectă pentru a lumina subtil sălile de așteptare sau insulele de bucătărie. Proiectat pentru a fi o piesă cen..
1.537,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Conceput pentru a crea un efect vizual extraordinar, lampa suspendată Leith va aduce o ambianță lină casei dumneavoastră. Această lampă cu pandantiv  glob este alegerea perfectă pentru a vă accentua baia sau spațiile de lucru, cum ar fi bucătăriile sau cămările. Forma sa inferioară deschisă per..
1.668,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Plăcută din punct de vedere estetic, lampa suspendată HALI este o modalitate excelentă de a crea lumină focalizată fără a ocupa spațiu. Acest corp de iluminat adaugă o strălucire elegantă oricărei intrări sau camere. Poate fi folosită și ca lumină de noptieră sau ca lumină de studiu. Concepută pentr..
1.239,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Lampa suspendată Isla este o lampă de baie simplă și elegantă, care are un abajur distinctiv și unghiular din alamă de 30cm. În interiorul acestui abajur distinct se află o sticlă în formă de lacrimă, care încadrează în siguranță un bec cu tub LED într-un cadru rezistent la umiditate. Se poate folos..
1.829,90 Lei
Lampă Suspendată KAIRI Sticlă Alamă Lustruită IP65 Lampă Suspendată KAIRI Sticlă Alamă Lustruită IP65
Cel mai vândut
Producator: Mullan lighting
Cu un design curat și simplu, lampa suspendată Kairi va aduce o lumină naturală în orice spațiu din casa ta. Această lumină suspendată este ideală pentru băi, vestiare sau orice altă zonă în care aveți nevoie de o sursă de lumină discretă, dar eficientă. Are un rating IP65, ceea ce înseamnă că are o..
1.504,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Lampa suspendată Lambeth pentru baie prezintă un abajur conic distinct suspendat de o curea de cauciuc nitril de la furtunuri de incendiu, de la Elvis & Kresse. Cu un rating IP65, lampa suspendată Lambeth este rezistentă la umezeală și poate fi instalată în siguranță în majoritatea locurilor în ..
2.549,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Cu un design tradițional, lampa suspendată Maris poate completa decorul băii dumneavoastră oferind o sursă de lumină unică. Această lampă suspendată prismatică are o clasificare IP65, ceea ce înseamnă că are o rezistență puternică la apă și ar putea fi utilizată atât în ​​aer liber, cât și în băi. C..
1.406,90 Lei
Producator: Mullan lighting
Perfectă pentru tematica industrială și steampunk. Lumina suspendată Nerissa creează o ambianță caldă în timp ce se amestecă cu ușurință în orice schemă de design interior. Această lumină suspendată rezistentă la intemperii este ideală pentru băi, vestiare sau orice altă zonă în care aveți nevoie de..
1.766,90 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)