Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

ALESSI

Aspirator de Mană SG67 Aspirator de Mană SG67
Cel mai vândut
Producator: ALESSI
Aspiratorul de mână, reîncărcabil Alessi face parte din seria Giovannoni Kitchen și este fabricat din oțel inoxidabil și rășină termoplastică albă. Încărcător din rășină termoplastică cu accesoriu integrat pentru spații înguste sau pentru apă. Priză europeană.Caracteristici:Culoare: Argintiu - AlbDi..
740,90 Lei
Producator: ALESSI
Dressed en plein air este o colecție destinată lumii exterioare, care răspunde nevoii de a elimina plasticul de unică folosință. Proiectat de Marcel Wanders, este un set elegant complet cu tot ce trebuie pentru a servi și savura un prânz în aer liber: pe terasă, în grădină, lângă piscină sau pe iarb..
200,90 Lei
Producator: ALESSI
Pe vremuri coralul a putut fi găsit în toată Mediterană și a fost exportat în întreaga lume în schimbul condimentelor și parfumurilor. Designerul Emma Silvestris a explorat cu meșteșugie imagini din lumea mării pentru a crea acest bol, care întruchipează formele esențiale a organismelor care populea..
322,90 Lei
Producator: ALESSI
Pe vremuri coralul a putut fi găsit în toată Mediterană și a fost exportat în întreaga lume în schimbul condimentelor și parfumurilor. Designerul Emma Silvestris a explorat cu meșteșugie imagini din lumea mării pentru a crea acest bol, care întruchipează formele esențiale a organismelor care populea..
759,90 Lei
Producator: ALESSI
Cu un design frumos evazat, acest bol mare pentru salată Tonale este accesoriul perfect pentru orice masă. Inspirată de intensitatea cromatică a lacurilor japoneze, culoarea neagră este ideală pentru un decor modern, dar rafinat. Bol mare din ceramică.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Diametr..
345,90 Lei
Producator: ALESSI
Ritmul formal dinamic al bolului de fructe Trinity, conceput de Adam Cornish, este creat pe baza unei forme geometrice simple care se dezvoltă într-un vortex pentru a forma o structură concentrică elegantă. Proiectantul a dorit să recreeze aspectul unui element natural prin procese moderne de produc..
506,90 Lei
Producator: ALESSI
Dressed, creată de designerul Marcel Wanders, este o colecție caracterizată printr-un decor delicat, ascuns în părțile mai puțin vizibile ale obiectelor. Priviți-l cu atenție și veți vedea, în locul cel mai puțin așteptat, un decor care îi îmbunătățește designul, oferind produselor o eleganță unică ..
292,90 Lei
Producator: ALESSI
Dressed en plein air este o colecție destinată lumii exterioare, care răspunde nevoii de a elimina plasticul de unică folosință. Proiectat de Marcel Wanders, este un set complet elegant, cu tot ceea ce trebuie să servești și să savurezi un prânz în aer liber: pe terasă, în grădină, lângă piscină sau..
257,90 Lei
Producator: ALESSI
„Cha” este cuvântul japonez pentru ceai, acesta este un ceainic din oțel inoxidabil cu un finisaj lucios și are o bază din oțel magnetic pentru utilizare pe toate sursele de căldură. Cha este echipat cu un filtru de infuzie detașabil și un filtru intern suplimentar poziționat la înălțimea canalului ..
775,90 Lei
Producator: ALESSI
Il conico este derivatul arhitectural creat de Aldo Rossi: realizat din oțel inoxidabil, este transformarea desenelor sale geometrice într-un obiect de bucătărie, care a devenit curând o icoană a designului.  Baza din oțel magnetic este potrivită pentru plita cu inducție.Caracteristici:Cul..
1.035,90 Lei
Producator: ALESSI
Adăugați o notă geometrică la prepararea ceaiului dumneavoasrtă cu ceainicul Alessi Ottagonale. Liniile ascuțite ale ceainicului din oțel inoxidabil sunt completate de un mâner și un buton negru din bakelită, care, de asemenea, își echilibrează finisajul strălucitor. Parte a serviciului de ceai și c..
690,90 Lei
Producator: ALESSI
Stilul formal al lui Michael Graves îmbină influențele tradiției europene, Art Deco, „pop-ul” american și părți din cultura precolumbiană. Designerul american are, de asemenea, o capacitate de a încânta publicul larg, ca puțini alții din catalogul Alessi. Ceas de bucătărie din rășină termoplastică. ..
184,90 Lei
Producator: ALESSI
Cleștele pentru gheață, proiectat de Ufficio Tecnico Alessi și în producție din 1952, este unul dintre cele mai vechi produse din catalogul Alessi. A devenit un clasic, un adevărat arhetip și obiect „esențial” de serviciu privat sau la bar, cu proporțiile, ușurința și funcția sa. Acest clește pentru..
92,90 Lei
Producator: ALESSI
Fabricată din oțel inoxidabil 100% lustruit oglindă, această ustensilă durabilă este un instrument esențial pentru orice bucătărie. Mânerele lungi se apropie împreună într-o clemă ușor curbată, asemănătoare maxilarului, care ține încet, dar sigur spaghetele în timp ce îl transportați din tigaie în c..
93,90 Lei
Producator: ALESSI
Aceast shaker pentru cocktail-uri din oțel inoxidabil este completarea perfectă pentru barul dvs. Unul dintre primele proiecte Alessi atribuite designerilor externi (Carlo Mazzeri și Luigi Massoni), astăzi acest obiect se găsește în aproape toate barurile din lume. Peste un milion au fost vândute și..
529,90 Lei
Producator: ALESSI
„Boston” Shaker-ul este considerat cel mai profesional tip din gamă, fruct al unor cercetări extinse asupra ustensilelor profesionale pentru vin și bar, are două părți care se potrivesc perfect între ele: partea de oțel este flexibilă în special printr-o operație specială de lucru la rece. Beakerul ..
575,90 Lei
Producator: ALESSI
Aceast shaker pentru cocktail-uri din oțel inoxidabil este completarea perfectă pentru barul dvs. Acest shaker este format din două piese care sunt lustruite tip oglindă. În plus, grosimea recipientului este foarte subțire, dar robustî și durabilă. Acest design simplu și forma clară sunt cadrul perf..
556,90 Lei
Producator: ALESSI
Coșul „Barknest” este un obiect care, în nume și formă, amintește de un cuib confortabil, cu pereți rotunjiți pentru a ține și a proteja conținutul prețios. Designul extrem de expresiv al acestui obiect îmbunătățește orice cameră. Coș rotund din oțel.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: Dia..
401,90 Lei
Producator: ALESSI
Coșul pentru citrice realizat din sârmă metalică este în producție din 1952 și a devenit un clasic al designului industrial contemporan, un arhetip al obiectelor „esențiale” de serviciu de bar în ceea ce privește proporțiile, ușurința și funcția sa. Coș pentru citrice din oțel inoxidabil 18/10...
529,90 Lei
Producator: ALESSI
Coșul pentru pâine Octave amintește de numărul 8, care este folosit pentru a desemna o octavă, aceste coșuri sunt rezultatul unei căutări a unei forme armonioase perfecte, funcționale și atractive. Designerul a realizat Octave dintr-o singură placă de oțel inoxidabil, care a fost tăiată cu laser, în..
499,90 Lei
Producator: ALESSI
Pinpin este rezultatul muncii designerului Christian Ghion și a bucătarului-stea Pierre Gagnaire. Acest coș a fost creat cu scopul de a satisface nevoile de gătit în bucătărie, serviciul la masă și consumul individual. Aceștia și-au atins scopul creând un coș a cărui formă ovală alungită este ideală..
631,90 Lei
Producator: ALESSI
Coșul pentru pâine Pianissimo reflectă fascinația tinerei australiene Abi Alice pentru geometrie și matematică. Geometria este utilizată de proiectant pentru a crea „sculpturi” matematice tridimensionale. Coșul de pâine prezentat este creat ca urmare a tăierii și îndoirii complicate a pieselor de oț..
361,90 Lei
Producator: ALESSI
Decorația poate fi un protagonist discret, cum ar fi cea proiectată de Marcel Wanders pentru seria de vase Dressed. O decorație gofrată fină pe mâner și partea inferioară a cratiței sugerează folosirea acestuia și pentru a servi mâncare pe masă. Produs din aluminiu cu acoperire non-sticky Teflon Pla..
470,90 Lei
Producator: ALESSI
Cratița cu mâner lung este ideală pentru sosuri și tocană. Materialele utilizate sunt de înaltă calitate: oțel inoxidabil 18/10 și acoperire cu rășină siliconică pentru versiunea neagră. În seria de oale Mami, modernitatea se îmbină cu tradiția, lucru pe care designerul Stefano Giovannoni a vrut să-..
602,90 Lei
Afişare 1 - 24 din 113 (5 pagini)