Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Rivièra Maison

Producator: Rivièra Maison
Acestă piesă unică de mobilier conține atât de multă măiestrie și dragoste încât îi oferă oricărei persoane o bunăstare. Lemnul este din tec, iar șezutul și spatele sunt realizate din bumbac.Caracteristici:Culoare: Natural - CremDimensiuni: l. 63 cm x H. 77 cmGreutate: 14.00 kgMaterial: Lemn de..
4.478,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
O banchetă frumoasă pentru hol, cu coșuri pentru pantofi și șaluri, pus la capătul patului sau în camera copiilor pentru depozitarea jucăriilor.Caracteristici:Culoare: Alb - NaturalDimensiuni: L. 110 cm x H. 48 cmGreutate: 16.81 kgMaterial: Lemn masiv refolositFabricat în OlandaN..
4.018,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Acesta este locul perfect pentru televizorul dumneavoastră. Picioarele curbate îl fac elegant iar liniile clare îl fac contemporan. Partea superioară este realizată din uși vechi de hambar.Caracteristici:Culoare: Alb - MaroDimensiuni: L. 182 cm x H. 65 cmGreutate: 60.60 kgReglabil: NuMaterial: ..
9.480,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Baza TV albă "Newport" din lemn de plop oferă mult spațiu de depozitare și are un design elegant. Partea superioară caracteristică lemnului de plajă aduce viață mobilierului. Caracteristici:Culoare: Alb - MaroDimensiuni: L. 180 cm x H. 65 cmGreutate: 60.00 kgReglabil: N..
9.480,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Baza TV de la "Shelter Island" arată perfect sub televizorul dumneavoastră. Decorați-l cu o vază de flori sau tablouri.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 150 cm x H. 50 cmGreutate: 43.00 kgReglabil: NuMaterial: Ulm, Pin reciclat, FierFabricat în OlandaNOTA : In cazul in care acest pr..
8.905,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Înaltul Cabinet Metropolitan se mândrește cu aspectul caracteristic de la Rivièra Maison. Acesta îmbină lemnul nevopsit, reciclat și plopul alb, cu un design modern deschis și mânere întunecate. Există două sertare și o ușă în partea de jos, care permite stocarea obiecte la vedere.Caracteristici:Cul..
8.330,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Cu multe sertare, acest birou este foarte practic. Un semn pictat manual pe fiecare sertar arată ce este în interior: papeterie, scrisori, dosare.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 150 cm x l. 70 cm x H. 80 cmGreutate: 50.00 kgMaterial: Lemn Masiv RefolositFabricat în OlandaNOTA : In caz..
9.480,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
New Orleans este cel mai mare oraș din statul American Louisiana. Orașul se află pe malurile râului Mississippi. Acest birou din lemn de salcam are obloane și două sertare.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 150 cm x l. 70 cm x H. 80 cmGreutate: 74.00 kgMaterial: SalcâmFabricat în OlandaN..
8.330,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Combinația de lemn de ulm reciclat și fier creează un aspect industrial, dar cald. Elegant și unic în cadrul colecției Rivièra Maison. Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 150 cm x l. 70 cm x H.  80 cmGreutate: 34.00 kgMaterial: Ulm, Pin Reciclat , FierFabricat în OlandaNOTA ..
7.468,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un bol minunat și spațios, care poate fii folosit la numeroase ocazii. E plăcută să mănânci supă sau să servești gustări, sau o garnitură. Merge bine cu alte articole de masă din porțelan alb.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: H. 7.5 cmGreutate: 0.33 kgMaterial: PorțelanCapac inclus: N..
102,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un bol minunat și spațios, care poate fii folosit la numeroase ocazii. E plăcută să mănânci supă sau să servești gustări, sau o garnitură. Merge bine cu alte articole de masă din porțelan alb.Caracteristici:Culoare: Alb - NegruDimensiuni: H. 6.5 cmGreutate: 0.16 kgMaterial: PorțelanCapac inclus..
62,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un bol minunat și spațios, care poate fii folosit la numeroase ocazii. E plăcută să mănânci supă sau să servești gustări, sau o garnitură. Merge bine cu alte articole de masă din porțelan alb.Caracteristici:Culoare: AlbDimensiuni: L. 11.5 cm x l. 10 cm x H. 4 cmGreutate: 0.20 kgMaterial: PorțelanCap..
44,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un bol minunat și spațios, care poate fii folosit la numeroase ocazii. E plăcută să mănânci supă sau să servești gustări, sau o garnitură. Merge bine cu alte articole de masă din porțelan alb.Caracteristici:Culoare: Alb - NegruDimensiuni: H. 6.5 cmGreutate: 0.16 kgMaterial: PorțelanCapac inclus: NuS..
62,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Seria populară Driftwood a fost înfrumusețată cu acest bufet atrăgător. Baza este din lemn de plop, în timp ce partea superioară, ușile și sertarele sunt realizate din lemn vechi din uși de hambar. Există 2 rafturi la mijloc și un raft în spatele ușilor pentru a vă depozita lucrurile.Caracteristici:..
12.068,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Pentru majoritatea oamenilor, a avea o casă ordonată este o luptă zilnică. Dar cu un coș de depozitare ca acesta, devine mult mai ușor. Păstrați lucrurile mici în el sau lucrurile mai mari care sunt întotdeauna întinse în jur. Fiecare are propria casă fericită, iar casa dumneavoastră va fi într-adev..
913,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Coș de trestie dreptunghiular pentru depozitarea obiectelor mici unde le puteți vedea. Ratan Rustic este o colecție de trestie pentru care trestia este tăiată și apoi vopsită prin așezarea ei în noroi. Această procedură este responsabilă de culoarea gri și înseamnă că există întotdeauna diferențe de..
274,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Toate tipurile de obiecte dintr-o cameră (de dormit) pot fi depozitate în acest coș. Ne face pe toți fericiți, nu-i așa? Sau puneți cărți de joc și zaruri în aceasta, sau o câteva lumânări mari și mici. Sugestii în abundență. Acest coș de rattan în formă de inimă vine în două dimensiuni, alegeți-l p..
200,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Un covor robust din iută conferă caracterului propriu oricărei încăperi dintr-o casă. Ecologic, robust, dar, cu mobilierul corect, va fi total în armonie cu celelalte piese.Caracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 200 cm x l. 300 cmGreutate: 17.0 kgMaterial: IutăCurățare: Cârpă uscatăFabricat î..
2.753,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Iuta înlocuiește din ce în ce mai mult bumbacul, deoarece este un produs durabil. O idee minunată pentru a plasa covorul afară vara. Structura frivolată oarecum aspră conferă covorului un aspect robustCaracteristici:Culoare: NaturalDimensiuni: L. 60 cm x l. 90 cmGreutate: 2.5 kgMaterial: IutăCurățar..
343,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Datorită culorilor sale naturale, covorul pătrat Rocat se potrivește în orice interior. Împletiturile de bumbac sunt așezate în benzi una lângă cealaltă, iar pătratele albe și maronii creează un efect spațial.Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: L. 200 cm x l. 300 cmGreutate: 5.0 kgMater..
2.753,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Datorită culorilor sale naturale, covorul pătrat Rocat se potrivește în orice interior. Împletiturile de bumbac sunt așezate în benzi una lângă cealaltă, iar pătratele albe și maronii creează un efect spațial.Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: L. 140 cm x l. 240 cmGreutate: 8.0 kgMater..
1.603,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Covorul rotund Rocat în nuanță naturală este realizat din iută împletită și bumbac cusut. Iuta este maro, iar bumbacul alb. Banda albă din covor conferă covorului un aspect proaspăt și modern. Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: Diametru 160 cmGreutate: 5.0 kgMaterial: Iută, Bumbac..
1.028,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Covorul rotund Rocat are o nuanță naturală și este realizat din iută împletită și bumbac cusut. Iuta este maro, iar bumbacul alb. Banda albă din covor conferă covorului un aspect proaspăt și modern. Caracteristici:Culoare: Natural - AlbDimensiuni: Diametru 60 cmGreutate: 0.8 kgMaterial: Iută, B..
171,90 Lei
Producator: Rivièra Maison
Cutia de depozitare All Time Favourite vă permite să expuneți lucruri frumoase și prețioase. Fabricat din sticlă artizanală și metal dur, întunecat, măsoară 30 cu 30 de centimetri și, prin urmare, are spațiu pentru obiecte mai mari.Caracteristici:Culoare: Negru - TransarentDimensiuni: L. 30 cm ..
625,90 Lei
Afişare 1 - 24 din 98 (5 pagini)