Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

The Rug Republic

Producator: The Rug Republic
Culoare nelimitată cu acest covor! Covorul Accra de la The Rug Republic scoate în evidență toată decorațiunea interioară! Forma sa circulară îl face atât de special încât nu veți putea să vă despărțiți de el. Este fabricat din 60% cânepă și 40% bumbac reciclat. Cânepa are particularitatea de a fi un..
478,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Iată un covor excepțional care se va sublima pe decorul casei dvs. Etnic, alb și negru și cu modele berbere, covorul Callista are într-adevăr totul pentru a vă seduce. Țesut manual, covorul Callista este fabricat din 70% cauciuc sintetic și 30% polietilen tereftalat.Caracteristici:Culoare: Alb - Neg..
888,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Realizat manual în ateliere indiene, covorul Gavin este un covor șic și colorat realizat în întregime din bumbac reciclat. Cu modelele sale multicolore moderne, covorul Gavin va aduce cu siguranță un adevărat impuls decorării camerei în care va fi găsit.Caracteristici:Culoare: Multicolor D..
1.489,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Covorul Salford strălucește prin blândețea modelelor sale și designul său din bumbac. Este realizat manual din bumbac 100%. Măiestria sa garantează calitatea și originalitatea covorului.Caracteristici:Culoare: Ivory - MulticolorDimensiuni: L. 120 cm x H. 180 cmMaterial: 100% BumbacFabricat în I..
888,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Aduceți o notă luminoasă în decorul sufrageriei dvs. cu puful Baotou. Culorile sale moi și relaxante se vor potrivi perfect decorului dvs. existent. Originală și la modă, această puf artizanal a fost țesută manual din bumbac 100%.Caracteristici:Culoare: AlbastruDimensiuni: L. 40 cm x l. 40 cm x H. 4..
587,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Nu veți putea rezista pufului moale Crayolo. Fabricat manual și țesut, puful Crayolo este o adevărată capodoperă a măiestriei 100% din lână care își va găsi rapid locul în casa ta și mai ales în camera de zi. Pe lângă faptul că sunt moi și foarte confortabile, petele colorate ale pufului Crayolo vor..
765,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Puful Levanzo de la faimosul brand The Rug Republic este un scaun cubic foarte original datorită designului său cu pompomi. Husa este fabricată din lână 100% și face din acesta un puf moale și confortabil. Cu Levanzo vă puteți decora casa într-un mod original și de succes.Caracteristici:Culoare: Căr..
587,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Puful Merrill de la faimosul brand The Rug Republic impresionează prin designul său original în stil boho. Este realizat din 75% lână și 25% bumbac și oferă un confort maxim. Franjurile amuzante sunt un plus oferind  acestui puf un aspect atrăgător. Acest puf este potrivit pentru un decor elega..
587,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Puf Mosaic de la faimosul brand The Rug Republic este super original, este fabricat din 100% piele și umplutură 100% polistiren, ceea ce îl face mai confortabil decât orice scaun. Diferitele pătrate colorate fac ca acest puf să fie unic și să confere interiorului dvs. o notă colorată.Caracteristici:..
765,90 Lei
Producator: The Rug Republic
Pentru un spațiu elegant, confortabil și plin de culoare, gândiți-vă la puful Sarah de la faimosul brand The Rug Republic. Puful Sarah este un puf țesut manual.Caracteristici:Culoare: Ivory NaturalDimensiuni: L. 40 cm x l. 40 cm x H. 40 cmMaterial: Cânepă, Lână, Bumbac, PoliesterFabricat în Ind..
765,90 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)