Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Winkler

Producator: Winkler
Nu vă mai temeți de mâncărurile fierbinți cu mănușa pentru cuptor Anges de la marca Ca et là. Sunteți protejați datorită umpluturi și învelișului de bumbac 100%. Gătiți cu încredere în fiecare zi. Simplu și elegant, utilizați această mănușă de cuptor ori de câte ori aveți nevoie.Caracteristici:Culoa..
33,90 Lei
Producator: Winkler
Mănușa pentru cuptor Duo de Chats este sobru și rafinat. Indispensabil în bucătărie, vă va proteja de căldură atunci când vă pregătiți mesele. Iubitorul de pisici vă va mulțumi cu siguranță, așa că nu mai așteptați! Se combină perfect cu restul gamei pe care îl găsiți la noi.Caracteristici:Culoare: ..
34,90 Lei
Producator: Winkler
Mănușa pentru cuptor Hiisel de la marca Ca et Là vă va proteja împotriva vaselor fierbinți care le scoateți din cuptor. Nu vă ardeți din nou datorită umplerii sale și a învelișului său din bumbac 100%. Aduceți cultura și farmecul alsacian în bucătăria dvs.! Aduceți o notă decorativă la modă!Caracter..
33,90 Lei
Producator: Winkler
Mănușa pentru cuptor Rosa 100% bumbac este ideală, își va găsi locul perfect într-o bucătărie rustică și generoasă. Culorile sale inspirate de regiunile noastre vor aduce vioiciune în bucătăria dvs. Completați-l cu suportul pentru oală și șorț, pentru un aspect complet de bucătar!Caracteristici..
34,90 Lei
Producator: Winkler
Datorită mănușii pentru cuptor Tonka, va fi ușor să vă protejați împotriva căldurii! Are învelișul și umplutura din bumbac 100%, nu vă mai temeți de preparatele fierbinți proaspăt scoase din cuptor. În aceeași gamă Tonka, sunt disponibile un suport pentru oală, un prosop și un șorț de bucătărie.Cara..
39,90 Lei
Producator: Winkler
Un set de dungi și linii de chevron pentru acest napron a cărui ușurință de întreținere este apreciată. Poate fi curățat cu un burete, dar poate fi și spălat la mașină la 40 ° pentru a îndepărta petele cele mai încăpățânate. Decorați-vă mesele cu stil cu acest napron ARCHI.Caracteristici:Culoare: Br..
21,90 Lei
Producator: Winkler
Un set de dungi și linii de chevron pentru acest napron a cărui ușurință de întreținere este apreciată. Poate fi curățat cu un burete, dar poate fi și spălat la mașină la 40 ° pentru a îndepărta petele cele mai încăpățânate. Decorați-vă mesele cu stil cu acest napron ARCHI.Caracteristici:Culoare: Cr..
21,90 Lei
Producator: Winkler
Naproanele de masă Canna 33 x 45 cm sunt fabricate din poliester și PVC. - Nu se teme de sarcini. - Poate fi curățat cu un burete. Un țesut texturat din PVC pentru a adăuga adâncime mesei dvs.Caracteristici:Culoare: CremDimensiuni: 33 x 45 cmMaterial: 75% pvc, 25% poliesterFabricat în FranțaNOT..
27,90 Lei
Producator: Winkler
Naproanele de masă Canna 33 x 45 cm sunt fabricate din poliester și PVC. - Nu se teme de sarcini. - Poate fi curățat cu un burete. Un țesut texturat din PVC pentru a adăuga adâncime mesei dvs.Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: 33 x 45 cmMaterial: 75% pvc, 25% poliesterFabricat în FranțaNO..
27,90 Lei
Producator: Winkler
Acest napron din PVC țesut jacquard aduce o notă luminoasă meselor dvs. de vară. Ușor de întreținut, poate fi curățat cu o ștergere de burete.Caracteristici:Culoare: AlbastruDimensiuni: 33 x 45 cmMaterial: 75% pvc, 25% poliesterFabricat în FranțaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla i..
21,90 Lei
Producator: Winkler
Acest napron din PVC țesut jacquard aduce o notă luminoasă meselor dvs. de vară. Ușor de întreținut, poate fi curățat cu o ștergere de burete.Caracteristici:Culoare: OranjDimensiuni: 33 x 45 cmMaterial: 75% pvc, 25% poliesterFabricat în FranțaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla in s..
21,90 Lei
Producator: Winkler
Pernă de scaun cu un design sobru pe o bază de cambric din bumbac pentru o linie esențială de la birou la masă.Caracteristici:Culoare: GriDimensiuni: 40 x 40 x 5 cmMaterial: Husă 100% bumbac, umplutură 100% poliesterFabricat în FranțaNOTA : In cazul in care acest produs nu se afla in stoc, timpul de..
72,90 Lei
Producator: Winkler
Pernă de scaun cu linii bicolore pe fire vopsite din bumbac pur, adaugă scaunelor dvs. stil și finețe, oferindu-vă în același timp moliciune și confort.Caracteristici:Culoare: AlbastruDimensiuni: 40 x 40 x 5 cmMaterial: Husă 100% bumbac, umplutură 100% poliesterFabricat în FranțaNOTA : In cazul in c..
83,90 Lei
Producator: Winkler
Pernă de scaun cu linii bicolore pe fire vopsite din bumbac pur, adaugă scaunelor dvs. stil și finețe, oferindu-vă în același timp moliciune și confort.Caracteristici:Culoare: RoșuDimensiuni: 40 x 40 x 5 cmMaterial: Husă 100% bumbac, umplutură 100% poliesterFabricat în FranțaNOTA : In cazul in care ..
83,90 Lei
Producator: Winkler
Perna pentru scaune Tonka are 25 de puncte pentru un confort maxim, pentru familia sau prietenii dvs. În plus față de acest confort, dați un nou aspect modern scaunelor dvs. și, prin urmare, bucătăriei sau sufrageriei. Perna pentru scaune este fabricată din bumbac 100%. Sunt disponibile mai multe cu..
83,90 Lei
Producator: Winkler
Prosop de bucătărie Anges din bumbac, pentru a vă îngriji bucatele cu stil. Un înger îngândurat este prezent în mijlocul acestui prosop de bucătărie. Folosește-l și ca un adevărat obiect decorativ. Simplu și discret, îți va îmbrăca camera.Caracteristici:Culoare: GriDimensiuni: 50 x 70..
26,90 Lei
Producator: Winkler
Scufundați-vă în inima tradiției alsaciene cu acest prosop de bucătărie în culorile costumelor tradiționale. Ușor de întreținut, se poate spăla cu mașina.Caracteristici:Culoare: BejDimensiuni: 50 x 70 cmMaterial: 100% BumbacBrand: WinklerFabricat în FranțaNOTA : In cazul in care ..
26,90 Lei
Producator: Winkler
Cuibărește-te pe acoperișurile din Strasbourg și vino să admiri catedrala cu pisicile de pe prosopul de bucătărie Cats Heart. 100% bumbac, este la fel de practic pe cât de elegant și se va dovedi esențial în momentele tale în bucătărie. Designul său romantic și la modă te va topi.Caracteristici:Culo..
26,90 Lei
Producator: Winkler
Un prosop de bucătărie mai mare pentru a introduce mai multe pisici. Fabricat în Franța, acest prosop de bucătărie calitativ își va păstra buna rezistență în timp. Galeria de pisici care o alcătuiesc se potrivește perfect cu mănușile și suporturile pentru oale create de celebrul ilustrator DUBOUT.Ca..
66,90 Lei
Producator: Winkler
Prosopul de bucătărie Duo de Chats se afirmă în bucătăria dvs. cu o notă de delicatețe. Culorile sale rafinate și bulinele se adaptează interiorului dvs. Descoperă celelalte produse de pe site-ul nostru.Caracteristici:Culoare: GriDimensiuni: 50 x 70 cmMaterial: 100% BumbacBrand: ..
37,90 Lei
Producator: Winkler
Prosopul de bucătărie Hiisel va aduce o parte din tradiția alsaciană în casa ta. Un prosop mare care reprezintă foarte  bine cultura alsaciană. Diferite modele sunt prezente pe acest prosop de bumbac 100%.Caracteristici:Culoare: IvoryDimensiuni: 50 x 70 cmMaterial: 100% Bumb..
25,90 Lei
Producator: Winkler
Un prosop din bumbac pur care aduce o notă de vitaminizantă în bucătăria dvs. Echipat cu o legătură de atașament, se potrivește cu ușurință în orice spațiu. Un element esențial bucătăriei dvs. Caracteristici:Culoare: CurryDimensiuni: 50 x 70 cmMaterial: 100% BumbacBrand: Win..
34,90 Lei
Producator: Winkler
Prosop de bucătărie cu linii bicolore pe bumbac pur, care îmbracă cu stil și finețe aventurile tale culinare. Pentru a se potrivi cu alte accesorii și culori din gamă. Caracteristici:Culoare: NegruDimensiuni: 50 x 70 cmMaterial: 100% BumbacBrand: WinklerFabricat în FranțaNOT..
29,90 Lei
Producator: Winkler
Acest prosop de bucătărie din bumbac 100% este ideal pentru a adăuga culoare bucătăriei dvs., inspirat de regiunile noastre, se potrivește cu restul gamei Rosa. Modelele sale și culorile autentice vor aduce căldură și prietenie în interiorul dvs.Caracteristici:Culoare: RoșuDimensiuni: 70 x..
37,90 Lei
Afişare 1 - 24 din 41 (2 pagini)