Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Cantare Bucatarie

Cantare Bucatarie
Producator: Pebbly
Cântarul de bucătărie din bambus Pebbly vă ușurează viața cântărind alimentele la cel mai precis gram. Foarte compact, este ușor de depozitat. Partea superioară a cântarului de bucătărie din bambus Pebbly are un afișaj digital. Această suprafață este rezistentă la impact și nu se patează. Bambusul, ..
136,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântarul rotund din bambus Pebbly este esențial pentru succesul rețetelor preferate! Ușor și subțire, poate fi depozitat cu ușurință în sertare. Vă cântărește mâncarea la cel mai precis gram, pentru preparate delicioase. Cântarul de bucătărie din bambus Pebbly măsoară ⌀ 19 cm. Tipul de baterii neces..
122,90 Lei
Producator: Pebbly
Cântar de bucătărie cu ecran retractabil și aspect modern și colorat! Aceast cântar, disponibil în mai multe culori și modele, va fi valoros în pregătirea rețetelor dvs. Patiseriile nu vă vor lipsii niciodata  datorită cântarului Pebbly și ecranului său retractabil. Pe lângă faptul că este prac..
191,90 Lei
Producator: Pebbly
Veți fi surprins de ușurința cântarului rotund Pebbly! Materialele care îl compun sunt concepute pentru a fi robuste fără a îngreuna cântarul, care este prin urmare ușor de transportat! Suprafața sa este suficient de mare pentru a pune un castron, un bol de salată sau chiar o cutie care conține ingr..
110,90 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)