Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Ustensile

Ustensile
Producator: ALESSI
Fabricată din oțel inoxidabil 100% lustruit oglindă, această ustensilă durabilă este un instrument esențial pentru orice bucătărie. Mânerele lungi se apropie împreună într-o clemă ușor curbată, asemănătoare maxilarului, care ține încet, dar sigur spaghetele în timp ce îl transportați din tigaie în c..
93,90 Lei
Producator: ALESSI
Furculișa pentru carne Brigata este un instrument la îndemână pe care o puteți folosi la gătit alimente precum carne sau friptură, poate fi utilă și pentru scoaterea lor din oală și pentru a le menține ferme la tăiere. Datorită designului elegant, furculița este perfectă și pentru servirea cărnii di..
148,90 Lei
Producator: ALESSI
Versatilă și practică de utilizat, lingura de bucătărie Brigata poate fi folosită pentru a gusta alimentele în timpul preparării, a amesteca și a amalgama dar și pentru a pune mâncarea pe platouri sau chiar pentru a servi la masă. Lingura de bucătărie din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare..
148,90 Lei
Producator: ALESSI
Datorită formei sale elegante și  aspectului neted, polonicul din seria Brigata este ideal nu numai pentru prepararea mâncării în bucătărie, ci și pentru servire pe masă a supelor sau a pastelor în bulion. Polonicul de bucătărie din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiu..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Polonic din nailon și inox CRISTEL este un polonic mare pentru servirea supei. Practic și la îndemână, polonicul este perfect în bucătărie!Caracteristici:Culoare: Argintiu - NegruDimensiuni: Diametru 9 cm x L. 33 cm x H. 9.5 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Nailon, oțel inoxidabil 18/10Pentru utilizare ..
107,90 Lei
Producator: Cristel
Polonic din inox CRISTEL este un polonic mare pentru servirea supei. Practic și la îndemână, polonicul este perfect în bucătărie!Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: Diametru 9 cm x L. 34 cm x H. 7 cmGreutate: 0.22 kgMaterial: Oțel inoxidabil 18/10Corp inoxidabil 18/10 lustruitMâner inoxidabi..
159,90 Lei
Producator: ALESSI
Proiectată în 1938 și prezentată în argint la Triennale din 1940, seria de tacâmuri Caccia - un excelent exemplu de „clasicism lombard” în design - a câștigat laude de la Gio Ponti pentru echilibrul pe care l-a atins între imaginea meșteșugului și viitorul industrial al gospodăriei. Set de ustensile..
660,90 Lei
Producator: ALESSI
Emma Silvestris, designer de bijuterii din comerț, sărbătorește pomul apelor cu acest set de ustensile, transferand în metalul tăiat aura magică și simbolică care a însoțit întotdeauna acest material organic și prețios, încă din epoca antichității. Set ustensile salată din oțel inoxidabil 18/10.Cara..
303,90 Lei
Producator: ALESSI
Crearea unui nou tacâm, de la designul original și inovator, fără a denatura funcționalitatea acestuia, este una dintre cele mai dificile provocări pentru un designer. Ustensilele pentru salată Ettore Sottsass din seria Nuovo Milano sunt un exemplu care arată cum poate fi câștigată provocarea. Set u..
315,90 Lei
Producator: ALESSI
Set de tacâmuri proiectat de Ronan și Erwan Bouroullec. Colecția Ovale se străduiește să fie originală, dar își dorește, de asemenea, să fie rustică și tradițională. Am pornit în căutarea unei expresii delicate. Această compoziție vorbește despre viața de zi cu zi, despre micul dejun, prânz, despre ..
217,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Setul de servire Sparrow vă va face bucătăria mai distractivă și mai confortabilă. Cu diferite tipuri de ustensile care să se potrivească stării dvs. de gătit și ușor de instalat. Lasă vrabia să gătească și să se joace în bucătăria ta.Caracteristici:Culoare: Alb - NegruDimensiuni: L. 161 cm x l. 135..
252,90 Lei
Producator: ALESSI
Ușoară și la îndemână, spatula de bucătărie Brigata este ideală pentru a întoarce mâncarea în timp ce o gătiți și a le scoate din oală când sunt gata pentru servit. Sppatulă din oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 7.3 cm x l. 5.8 cm x H. 35.7 cmMaterial: Oțel inoxida..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Practic și la îndemână, spatula de la POC este perfectă în bucătărie pentru a scoate alimentele gătite din ulei. Designul special al spatulei face posibilă utilizarea acesteia la masă pentru a servi anumite feluri de mâncare. Spatulă din nailon și oțel inoxidabil 18/10.Caracteristici:Culoare: Argint..
119,90 Lei
Producator: Cristel
Spatula pentru tort CRISTEL. Spatula CRISTEL este perfectă pentru a tăia și servi tarte și prăjituri!Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 27 cm x l. 3 cmGreutate: 0.12 kgMaterial: Oțel inoxidabil 18/10Oțel inoxidabil lustruitMâner inoxidabil periatPoate fi agățat pe rafturile PanoplySigur ..
113,90 Lei
Producator: Cristel
Spatulă de servit Panoply CRISTEL, oțel inoxidabil periat. Utilizări multiple. Ideal pentru servirea lasagnei. Practic și la îndemână, spatula de servit de la CRISTEL este perfectă în bucătărie!Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 25 cm x H. 8 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Oțel inoxidabil 1..
142,90 Lei
Producator: Cristel
Spatulă înclinată CRISTEL. Obțineți cu succes glazuri și acoperiri pentru prăjituri.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 37 cm x l. 6.2 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Oțel inoxidabilOțel inoxidabil lustruitMâner din oțel inoxidabil periatPoate fi agățat pe rafturile PanoplySigur la mașina de..
142,90 Lei
Producator: Cristel
Spatula zimțată pentru pizza CRISTEL. Spatula zimțată CRISTEL este perfectă pentru tăierea și servirea de pizza!Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 29 cm x l. 2.5 cmGreutate: 0.15 kgMaterial: Oțel inoxidabil 18/10Lama inoxidabilă zimțatăMâner inoxidabil periatPoate fi agățat pe rafturile ..
142,90 Lei
Producator: ALESSI
Practic și la îndemână, spumiera Brigata este perfectă în bucătărie pentru a scoate alimentele gătite din apă sau ulei. Designul special al spumierei face posibilă utilizarea acesteia la masă pentru a servi anumite feluri de mâncare, cum ar fi paste scurte. Spumieră din oțel inoxidabil 18/10.Caracte..
148,90 Lei
Producator: Cristel
Practic și la îndemână, spumiera de la POC este perfectă în bucătărie pentru a scoate alimentele gătite din apă sau ulei. Designul special al spumierei face posibilă utilizarea acesteia la masă pentru a servi anumite feluri de mâncare, cum ar fi paste scurte. Spumieră din nailon și oțel inoxidabil 1..
102,90 Lei
Producator: Yamazaki
De peste 100 de ani, Yamazaki aduce idei inspirate articolelor obișnuite de uz casnic. Cu accent pe organizare, stocare și economisire de spațiu, toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi cât mai inteligente și simple. Conduși de un sentiment de curiozitate și creativitate, credem că bunuri..
161,90 Lei
Producator: Yamazaki
De peste 100 de ani, Yamazaki aduce idei inspirate articolelor obișnuite de uz casnic. Cu accent pe organizare, stocare și economisire de spațiu, toate produsele noastre sunt concepute pentru a fi cât mai inteligente și simple. Conduși de un sentiment de curiozitate și creativitate, credem că bunuri..
162,90 Lei
Producator: Cristel
Tel clasic CRYSTAL. Pentru amestecuri ușoare de clătite și vafe, sosuri de emulsie, bateți albușurile de ou sau frișcă.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 22 cm x l. 5 cmGreutate: 0.06 kgMaterial: Oțel inoxidabilSârmă din oțel inoxidabilMâner din oțel inoxidabil periatPoate fi agățat..
84,90 Lei
Producator: Cristel
Tel plat de la CRISTEL. Pentru a amesteca cantități mici sau pentru a amesteca ușor ingredientele pentru un preparat delicat. Ideal pentru a bate ouă.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 28 cm x l. 5.5 cmGreutate: 0.09 kgMaterial: Oțel inoxidabilSârmă din oțel inoxidabilMâner din oțel inox..
102,90 Lei
Producator: Cristel
Tel spirală de la CRISTEL. Ideal pentru containere înalte și înguste. Telul spirală este excelent pentru baterea albușurilor.Caracteristici:Culoare: ArgintiuDimensiuni: L. 25.5 cm x l. 5 cmGreutate: 0.09 kgMaterial: Oțel inoxidabilMâner din oțel inoxidabil periatPoate fi agățat pe rafturile PanoplyS..
113,90 Lei
Afişare 1 - 24 din 25 (2 pagini)