Menu
Your Cart

Bine ai venit, tuturor arhitecților oferim reduceri de volum. Contactați-ne pentru a primi mai multe informatii.

Ustensile Servire

Ustensile Servire
Producator: ALESSI
Fabricată din oțel inoxidabil 100% lustruit oglindă, această ustensilă durabilă este un instrument esențial pentru orice bucătărie. Mânerele lungi se apropie împreună într-o clemă ușor curbată, asemănătoare maxilarului, care ține încet, dar sigur spaghetele în timp ce îl transportați din tigaie în c..
93,90 Lei
Producator: ALESSI
Proiectată în 1938 și prezentată în argint la Triennale din 1940, seria de tacâmuri Caccia - un excelent exemplu de „clasicism lombard” în design - a câștigat laude de la Gio Ponti pentru echilibrul pe care l-a atins între imaginea meșteșugului și viitorul industrial al gospodăriei. Set de ustensile..
660,90 Lei
Producator: ALESSI
Emma Silvestris, designer de bijuterii din comerț, sărbătorește pomul apelor cu acest set de ustensile, transferand în metalul tăiat aura magică și simbolică care a însoțit întotdeauna acest material organic și prețios, încă din epoca antichității. Set ustensile salată din oțel inoxidabil 18/10.Cara..
303,90 Lei
Producator: ALESSI
Crearea unui nou tacâm, de la designul original și inovator, fără a denatura funcționalitatea acestuia, este una dintre cele mai dificile provocări pentru un designer. Ustensilele pentru salată Ettore Sottsass din seria Nuovo Milano sunt un exemplu care arată cum poate fi câștigată provocarea. Set u..
315,90 Lei
Producator: ALESSI
Set de tacâmuri proiectat de Ronan și Erwan Bouroullec. Colecția Ovale se străduiește să fie originală, dar își dorește, de asemenea, să fie rustică și tradițională. Am pornit în căutarea unei expresii delicate. Această compoziție vorbește despre viața de zi cu zi, despre micul dejun, prânz, despre ..
217,90 Lei
Producator: Qualy&Co
Setul de servire Sparrow vă va face bucătăria mai distractivă și mai confortabilă. Cu diferite tipuri de ustensile care să se potrivească stării dvs. de gătit și ușor de instalat. Lasă vrabia să gătească și să se joace în bucătăria ta.Caracteristici:Culoare: Alb - NegruDimensiuni: L. 161 cm x l. 135..
252,90 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)